Abi 1942 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 1085 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Da oglasim i ovde. Prodajem(o) KXD pocket bike. Ono sto je drugacije kod ovog na spram ostalih sportskih pb-a je sto je veci i ergonomicniji. Fuzasteri su nize, duzi je itd. Dete se lagano spakuje na njega, velika je razlika, pricam iz prve ruke jer imamo i klasican. Kupio sam ga novog kod nas pre dal ima 2 godine. Klinac ga je vozikao malo 2 leta ispred kuce (nije zaludjen motorima toliko). Otkako sam ja zveknuo klinac ne zeli vise da vozi i to je jedini razlog prodaje, mada moram priznati da sam se lomio da ga ostavim za ukras, ali sam na kraju resio onaj manji koji sam ja farbao Verujem da ima blokadu (nisam cackao), znam samo da sam mojim motorom isao iza klinca i da mi je na cajgeru bilo 43kmh. tako da nije nesto sto ide 15-20 kmh. Koliko znam i koliko vidim po ovome verujem da ima blokadu jer oni idu i brze, sto je mozda i bolje ne skidati za klince. 500e (placen 600e) i nalazi se u Pozarevcu. Promenio pre 4 sati član Abi 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...