mikamoto 168 Napisano Sreda u 21:29 Svrati ponekad, 486 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Prvo želim da pozdravim sve forumaše, pa zatražio pomoć. Posle mnogo godina iskustva ipak kupio Apriliju pegaso 650, znajući sve njene slabosti i dečje bolesti. Sviđa mi se taj motor i to je to. Kupio sam je od prvog vlasnika sa pređenih 18k. Nigde ništa budženo... sem reglera. Regler nije njen, a aku sam kupio nov. Problem je što na leru puni 14-14,3v, na srednjem gasa je oko 13,8 i tu je. Upalim li svetla pada na 12,5-12,7v što je u stvari napon akum. Upalim li žmigavce,štop padne 12,0-12,1. Kad to podacima vrati se na 14v. Šta savetujete, odakle da krenem. Hvala unapred.P.S. motor jeduugo stajao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7016 Napisano Sreda u 22:04 (promenjeno) Drug član, 2000 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Greskom napisan odgovor Promenio Sreda u 22:05 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6462 Napisano Četvrtak u 06:07 Enduraš, 6410 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Iste simptome imao na drugom motoru, u pitanju je bio stator, jedna faza nije punila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 343 Napisano Četvrtak u 06:54 (promenjeno) Zainteresovan, 403 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je 13.8 kada su svi potrošači uključeni, a 14.8 kada su svi isključeni. I sve funkcioniše kako treba. Jel si siguran da je akumulator ispravan ? Akumulator je 12.6-12.8 kada je motor ugašen. Promenio Četvrtak u 06:55 član plumber.ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Četvrtak u 16:30 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj da pozajmis regler od nekoga za probu posto je vec taj nije originalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 168 Napisano Četvrtak u 20:53 Svrati ponekad, 486 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Problem resen. Radi bolje kontrole punjenja ugradio sam digitalni voltmetar, masa na šasija, a + sam izvukao sa sirene koja ima plus kad se da kontakt. Tu sam pogrešio. Kad sam zakačio kablić na žicu ko ja ide od reglerado akum. sve radi normalno 14.1-14.3 sa svetlom ili bez. Probao sam još 3 reglera, kablove i alternator ispitao do tančina, a znam kako i rezultat isti dok nisam prevezao multimetar. Hvala svima na odgovorima i pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...