Jump to content

Moto Zajednica

Pitanje za električare, elektroničare...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 486 postova
  • Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style

Prvo želim da pozdravim sve forumaše, pa zatražio pomoć. Posle mnogo godina iskustva ipak kupio Apriliju pegaso 650, znajući sve njene slabosti i dečje bolesti. Sviđa mi se taj motor i to je to. Kupio sam je od prvog vlasnika sa pređenih 18k. Nigde ništa budženo... sem reglera. Regler nije njen, a aku sam kupio nov. Problem je što na leru puni 14-14,3v, na srednjem gasa je oko 13,8 i tu je. Upalim li svetla pada na 12,5-12,7v što je u stvari napon akum. Upalim li žmigavce,štop padne 12,0-12,1. Kad to podacima vrati se na 14v. Šta savetujete, odakle da krenem. Hvala unapred.P.S. motor jeduugo stajao

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 403 postova
  • Motocikl: Adventure sports 750

Kod mene je 13.8 kada su svi potrošači uključeni, a 14.8 kada su svi isključeni. I sve funkcioniše kako treba. Jel si siguran da je akumulator ispravan ? Akumulator je 12.6-12.8 kada je motor ugašen.

Promenio član plumber.ns

• Svrati ponekad, 486 postova
  • Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style

Problem resen. Radi bolje kontrole punjenja ugradio sam digitalni voltmetar, masa na šasija, a + sam izvukao sa sirene koja ima plus kad se da kontakt. Tu sam pogrešio. Kad sam zakačio kablić na žicu ko ja ide od reglerado akum. sve radi normalno 14.1-14.3 sa svetlom ili bez. Probao sam još 3 reglera, kablove i alternator ispitao do tančina, a znam kako i rezultat isti dok nisam prevezao multimetar. Hvala svima na odgovorima i pozz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja