Dragans021 0 Napisano pre 12 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa. O skoro sam ovde. Da li neko od vas ima user manual za KLE -a 500 1997 godiste? O cemu se radi,zasto mi treba? Pozicija mi ne radi,kao i stop svetlo na obe kocnice. Da li tu imam problem sa nekim relejem ili je problem u kontaktu. Dodao bi da kratko i dugo svetlo rade normalno. Zeleo bih da imam cistiju sliku pa mi treba elektro sema da razumem sta moze biti problem. Pronasao sam user manual za noviji model koji se razlikuje od 97 og godista. Da li ima neko user manual ili mozda zna gde i sta moze da bude problem? Pozdrav motorasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18403 Napisano pre 12 sati Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo proveri osigurace, ako nisi. Onda ocisti sve kontakte i proveri konektore. Verujem da ce neko od kolega poslati manual. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 187 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 191 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Nemoguće je da odjednom crknu oba mikroprekidača. Nije najjasnije da li si pregledao nešto već. Mislim ono osnovno, kontakt u zadnjoj lampi možda korozija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...