Nikola.M 18 Napisano Mart 8 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Nabavka u toku Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo buduće kolege, kao što sam u predstavljanju rekao došlo je vreme da se kupi prvi motor. Izbor je pao na MT 07. Shodno tome u potrazi sam za jednim takvim. U slučaju da neko sa foruma prodaje ili znate neki komad vredan pažnje molim vas da mi prosledite. Budžet je do nekih 5200 nekako 5300 eur možda (mislim da za te pare može nešto da se nađe). Bilo bi dobro naravno da i za manje para bude neki Akrapović, svi slajderi, zaštite, nove gume, lanac, i naravno registrovan što duže Ali da budemo relani ne mora da ima sve od traženog tj. navedenog. Ja sam iz Kruševca tako da je neka okolina poželjna ali može i malo dalje, snaćićemo se nekako. Hvala svima! Nikola 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreta_ 8 Napisano Mart 10 U prolazu, 0 postova Lokacija: NS Motocikl: SUZUKI V Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ti nije u okviru budžeta i ne bih da se namećem jer nije moj motor, poznanik ima MT07, 2024to godište sa malo ogrebanim plastikama sa jedne strane, ima i mivv s kojim se čuje brutalno....ne znam šta ima od opreme al reče da će ga dati povoljno! Ako možeš da se budžetski nategneš nekako pa uzmeš skoro novo možda je prilika..... Čovek je u NS, Pera 063 566 514 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 231 Napisano Mart 10 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nzm da li te zanima 09? Jedna moja koleginica prodaje. 2014 god, ima oko 35k na satu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...