Sale_XT 1021 Napisano Mart 4 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Molim ako neko od kolega dolazi iz inostranstva u Bg 15 marta da mi donese iz inostranstva: Cush drive rubber Yamaha XT-660 u Barelu su 80 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Mart 4 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan u MTP-Racing u Nemackoj su 40 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Mart 5 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Na Aliexpresu sa postarinom 2600 din Da li je neko mozda narucivao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5259 Napisano Mart 6 Drug član, 1117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Jel može objašnjenje šta je ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15723 Napisano Mart 6 moto merkat °°, 4983 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ublazivac udara, stoji zmedju nosaca zadnjeg zupcanika i felne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6101 Napisano Mart 6 Drug član, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Forsberg je napisao: Jel može objašnjenje šta je ovo? Kazi mi da nikad nisi video ovo do sada ?! ( To je prvo ispadalo kad skidas zadnji tocak na apencima , emzejcima , tomosima .. ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5259 Napisano Mart 6 Drug član, 1117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Kazi mi da nikad nisi video ovo do sada ?! ( To je prvo ispadalo kad skidas zadnji tocak na apencima , emzejcima , tomosima .. ) Nikad Al nikad nisam ni vozio apenca, emzejca, tomosa, enesua i slične legende Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 980 Napisano Mart 6 Sindikat Samostalni Jahač, 373 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš to na skoro svakoj starijoj endurači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6101 Napisano Mart 6 Drug član, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Forsberg je napisao: Nikad Al nikad nisam ni vozio apenca, emzejca, tomosa, enesua i slične legende Koje si ti god ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5259 Napisano Mart 6 Drug član, 1117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Koje si ti god ? '88. Samo nikoga nisam imao u kraju da je vozio bilo šta od pomenutog. Rodbina u Inđiji da, ali ja sam tamo bio par puta godišnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6101 Napisano Mart 6 Drug član, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro , nisi ni klinac bas .. Cudno da nisi "zahvatio" pomenute legende... Vidis kako nick ume da prevari , pomislio sam da si 45-50 ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...