GunnerHan 116 Napisano Utorak u 22:22 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Bio prvog dana, idem svake godine, imam utisak da motori postaju jednolicni. Kako bilo, resio sam da ukazem poverenje autoprometu i rezervisao sam primerak za sebe. Ono što je mene malo razočaralo jeste njihov pristup kupcima. Motocikl je kaparisan, dogovor je bio da ce u ponedeljak neko da me kontaktira za detalje oko finansiranja i realizacije kupovine. Krajem dana sam pustio poruku na koju mi niko nije odgovorio, danas sam pozvao menadzera prodaje, ostalo je na tome da ce da me nazove do kraja dana, sto se nije desilo. Ne bih da sudim prerano, ali eto, vec sam malo razocaran pristupom i uslugom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3090 Napisano Utorak u 22:58 Drug član, 1587 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio prvog dana, idem svake godine, imam utisak da motori postaju jednolicni. Kako bilo, resio sam da ukazem poverenje autoprometu i rezervisao sam primerak za sebe. Ono što je mene malo razočaralo jeste njihov pristup kupcima. Motocikl je kaparisan, dogovor je bio da ce u ponedeljak neko da me kontaktira za detalje oko finansiranja i realizacije kupovine. Krajem dana sam pustio poruku na koju mi niko nije odgovorio, danas sam pozvao menadzera prodaje, ostalo je na tome da ce da me nazove do kraja dana, sto se nije desilo. Ne bih da sudim prerano, ali eto, vec sam malo razocaran pristupom i uslugom. Razumem te, ALI, njima je haos, sutra se zatvara sajam, samo polako, verujem da će biti OK. Sve to i dalje ne opravdava loš odnos prema kupcu, dokazanom kupcu pogotovo. Meni su prodavci Autoprometa delovali korektno jako, više puta sam bio tamo, dva puta testirao motore.Ono što mene više brine, šta si rešio da pazariš? :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 116 Napisano Utorak u 23:13 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se da je haos i da je prevelika gužva, u tom slucaju se komunicira da se sve završava nakon sajma. Videcemo, ja sam pre sajma obisao sve salone i probao/video sve modele koji me zanimaju. I meni su delovali tad jako korektno i usluzno i to je uticalo da i na sajam odem na njihov stand i tamo kaparisem. Odlucio sam se za srt 600 sx, sivo crvena kombinacija. Lomio se izmedju njega, voge 525 i cf moto mt 700. Delovao mi je najkompletnije i najzanimljivije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...