Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav dosao je i taj dan kada mi se ispunio san

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: Yamaha R6

Ja sam Nikola iz Beograda sam 95godiste.Prvi motor sam dobio sa 7 godina bio je to tomos tori,zatim apn6 moj prvi sa brzinama.2007 sam kupio novog keeway matrixa 50c(jos uvek je u porodici na belim tablicama ali nije u voznom stanju),posle njega sam dobio  tadasnji moj veliki san aprilia rs50 u prvoj godini srednje skole bio je uslov da budem 5.0 u 8 razredu uh ucio sam dan noc i da polaganje psp-a sto je proslo veoma lako,vremenom rs mi je postajao slab i imao sam zelju za jacim motorom gde zbog godina naravno nisam imao dozvolu.Tada je pubertet  17 godina uradio svoje te sam sa najboljim drugom mojim sadasnjim kumom kupio hondu cbr600 parkirali smo je uvek daleko od kuce kaciga sa crnim vizirom i za divno cudo 2 godine niko od familije nije ni saznao.To leto ja sam radio u Grckoj i dobio poziv da je kum imao strasan pad bas katastrofalan operacija za operacijom uspeli su da ga spasu dug dug oporavak je to bio titanium u nozi i dalje ali borio se kao lav svaku rec doktora je slusao svaku vezbu radio.Bogu hvala skoro 99% se vratilo u normalu.Mozda sam malo skrenuo sa teme izvinjavam se ide mi iz glave sve,od tog dana do danas nisam posedovao motor vozio sam u medjuvremenu po neki krug razne motore.U prvom delu tog perioda naravno roditelji embargo malo kasnije sam se ozenio dobio sina korona sluzio dobrovljno vojsku,otvarao servis svoju garazu nekako je uvek nesto bilo prece.Danas sam ispunio svoj decacki san sanjam predugo o Yamahi R6 model 99-2002 plava,znam da je za vecinu to star motor meni je to najlepsi ikada evo 5ujutru je nisam celu noc spavao cekao sam da stigne🥳Previse sam uzbudjen ne znam sta bih pre.Trebace mi dosta saveta imam velike planove dosta vremena i za 14 godina ako bog da  predam kljuceve svom sinu za 18 rodjendan do tad ce biti savresnstvo pa neka kosta kao 3 nove tako ce biti.Ne znam da li ovde stavljam slike ostavicu bez procitao sam da mora neki posebni format pa da ne dobijem crveni😂Pozdrav svima👋👋

• Sviđa mi se 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hronični Motociklopata, 7415 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Dobro nam došao :zdravo:  lepo je kad ostvariš svoj dečački san. :yamaha:

Samo, (nemoj me pogrešno shvatiti) ali R6 nikako nije motor za 18-godišnjaka, nit može legalno da ga vozi sve do navršene 24 godine i ako ima položenu A kategoriju, nit je vozač dovoljno vešt i zreo sa 18 godina za motor od 120 konja koji sa lakoćom ide preko 200kmh.

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 435 postova
  • Motocikl: CBR 900RR

Pozdrav kolega, dobrodošao na forum, i hvala i što si podelio priču. Znam kako je kad se čeka i ostvari dugo sanjani san, mnogo lep osećaj. Uživaj u vožnjama sada a sa sinom lagano usmeravanje i edukacija tokom odrastanja, to je jedina ispravna stvar. 

A što se tiče motora, ta Yamaha R6 je po meni baš baš prelep motor, kao i R1 iz tog perioda takođe. Koliko znam, malo ih bije glas zbog nešto slabijeg rama koji zna da napukne, pa eto čisto proveri i tu stavku.

Pozz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja