Blaza 11303 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2610 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, vex je napisao: Da je malo ulickam Nema potrebe, ja ću je srediti. Kako da se odužim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4587 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 503 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Jedino mi pada na "pamet' da pustis par poruka po tvom izboru. Vozio je na RF-u , nije mi smetala, nije mi ogrebala rezervoar ,ima kisnu navlaku i siri se. Hein Gericke marka, propali al su mi bili 200x bolji od Polo i Louisa. Imam i musku torbicu isto street line ako zelis da ubacimo i nju! Promenio pre 7 sati član vex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11303 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2610 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, vex je napisao: Jedino mi pada na "pamet' da pustis par poruka po tvom izboru. Rešavam sutra. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...