dudip 6 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, danas sam napokon namestio armunike na viljuške... Ali, nervira me što one izgledaju kao da ih je Batakanda dobro ispresavijao (bez uvrede Batakanda). Ova desna je još i dobra, ali leva je katastrofa. Majstor mi je danas rekao da armunike nisu original i da tako mora i da je tako kod svih? Ima li neko ideju kako da ih ispravim i da li su i kod vas ovako krive? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan verovatno si malo uvio kad si namestao....probaj rukom okreni malo, levo desno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Februar 10, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan По овој горе фотки се види да их ниси наместио како треба - рупе за дисање 'армоника иду назад да ти не би упадале мушице директ' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan По овој горе фотки се види да их ниси наместио како треба - рупе за дисање 'армоника иду назад да ти не би упадале мушице директ' Mislim da si u pravu... Nisam ja nameštao armunike, nego majstor, koji nije o tome razmišljao... Ja sam samo nezadovoljan izgledom, a sada vidim i funkcijom armunika. Zato sam i postavio pitanje iskusnijim, pa da opravimo - kasnije. Sve u svemu, korisne informacije za one koji će tek naići na sličan problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Februar 10, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan По овој горе фотки се види да их ниси наместио како треба - рупе за дисање 'армоника иду назад да ти не би упадале мушице директ' Mislim da si u pravu... Nisam ja nameštao armunike, nego majstor, koji nije o tome razmišljao... Ja sam samo nezadovoljan izgledom, a sada vidim i funkcijom armunika. Zato sam i postavio pitanje iskusnijim, pa da opravimo - kasnije. Sve u svemu, korisne informacije za one koji će tek naići na sličan problem. Зато и јесмо где јесмо а и форум за све нас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...