Darko Mihajlovic 5742 Napisano Sreda u 07:20 Drug član, 1687 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Poklonio bih nekoj koleginici nove zenkse moto cizme , marke Gepard , od prirodne koze , broj 36 , duboke ... Ili kolegama , za zenu , cerku , devojku... Sve jedno.. 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23061 Napisano Sreda u 07:25 Integrisan, 9783 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za Marinu taman! Prihvatio bih rado 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5742 Napisano Sreda u 07:35 Drug član, 1687 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Reseno ! Posalji mi podatke u PP , sutra sam slobodan posle dezurstva , pa saljem ! Veliki pozdrav za Marinu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23061 Napisano Sreda u 07:38 Integrisan, 9783 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da bih niz nastavio, za neciju suprugu ili tako nesto poklanjam cycle spirit jaknu, ovaj put u S velicini. Za do 60kg od prilike Letnja, dosta dzepova, udobna... Slike za par min. Hvala Darko, bas je na sedmodnevnom borbenom dezurstvu (drugi put ovog meseca) ima da se obradujeeeee 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5742 Napisano Sreda u 07:42 Drug član, 1687 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Hvala Darko, bas je na sedmodnevnom borbenom dezurstvu (drugi put ovog meseca) ima da se obraduje bas Mrtva vojska ... Osedećemo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23061 Napisano Sreda u 07:55 Integrisan, 9783 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo uslikao jaknu, kome treba neka se javi.... Marina je oko 168 visoka, 56kg, jakna taman. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5742 Napisano Sreda u 08:37 Drug član, 1687 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav sam mentolcic !! Imam poštu na VMA , a i kutija sa cizmama mi je ovde ! Poslatooo @N.F.S. , ocekuj sutra , i u zdravlju da ih nosi ! 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23061 Napisano Sreda u 08:47 Integrisan, 9783 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmm lepota! Nisam joj rekao, u petak dolazi, da iznenadim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23061 Napisano Četvrtak u 12:49 Integrisan, 9783 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stigle cipelice i stvarno su prelepe Nego zasto i postarinu plati covece?!? Poklon je poklon, put do mene je moja obaveza, jaoooooo, uh! Puno hvala, neka je tema otkljucana ako se neko za jaknu javi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 646 Napisano Četvrtak u 13:02 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 2. 2025. at 8:38, N.F.S. je napisao: Da bih niz nastavio, za neciju suprugu ili tako nesto poklanjam cycle spirit jaknu, ovaj put u S velicini. Za do 60kg od prilike Letnja, dosta dzepova, udobna... Slike za par min. Hvala Darko, bas je na sedmodnevnom borbenom dezurstvu (drugi put ovog meseca) ima da se obradujeeeee @Lulence pošto nisi našla jaknu a deluje mi da ste slične gradje ti i Marina pogledaj fotografije i možda ti odgovara. Taman dok položiš moći ćeš da nosiš letnju jaknu a posle imaš celo leto da nadješ nešto za sve sezone. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5742 Napisano Četvrtak u 14:02 Drug član, 1687 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Stigle cipelice i stvarno su prelepe Nego zasto i postarinu plati covece?!? Poklon je poklon, put do mene je moja obaveza, jaoooooo, uh! Puno hvala, neka je tema otkljucana ako se neko za jaknu javi eee , drago mi je da ti se svidjaju... ajde ajde , ako je poklon - poklon je ...sve ok 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23061 Napisano Subota u 11:59 Integrisan, 9783 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za jaknu se javio covek, rezervisano dok ne proba zena. Sent from my EML-L29 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23061 Napisano pre 19 sati Integrisan, 9783 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tamaaaaaan, bas hvala! Cipelica ko dusa...Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5742 Napisano pre 19 sati Drug član, 1687 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno . U zdravlju da ih nosi 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...