BaneVuk58 8607 Napisano Mart 10 Solo Rider, 3248 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, miki je napisao: OK, ali zašto? Pa ako voziš 300 km/h...... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1567 Napisano juče u 12:29 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja nosim neki osnovni alat, i sve hocu da kupim set za krpljenje danas sutra, imam putno osiguranje za motor a imam i kombi e ali najbolje bi bilo da mi nista ne zatreba 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marxer 11 Napisano pre 6 sati (promenjeno) U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan @MatorKonj mislio sam da kada "vozim motor" sedim na njemu i vozim ... ne da ga vozim u tovarnom delu što ne znači da te se neću setiti ako zaglavim na putu za Mladenovac (puj-puj-puj) Promenio pre 6 sati član marxer greška u kucanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 602 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan On 3/3/2025 at 3:59 PM, boza_kg said: „Kad imaš problem i ne možeš da ga rešiš sa pari, ti ga rešiš sa mnogo pari! " Sto bi rekli ovde na jugu Ako ne moz' da se resi s pare, s tepanje ili j***e, ne moz se resi uopste 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3684 Napisano pre 4 sati Malinar u pokusaju, 1735 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Šta traži Suzuki u kombiju, Suzuki se ne kvari i ne ostavlja na putu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2521 Napisano pre 1 sat Andragog, 5093 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kad se pokvari kombi, da ima čime da se vrati kuci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...