Bigor 7808 Napisano pre 9 sati Drug član, 2976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim da ima tema o njemu. Ekstremno dobar izgled, ovde kod nas jos nikakvih informacija, a i vani nesto skrto. Znal se bar neka cijena koja bi se mogla ocekivati. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5555 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Ne silazi, 4926 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Bigor je napisao: Ne vidim da ima tema o njemu. Ekstremno dobar izgled, ovde kod nas jos nikakvih informacija, a i vani nesto skrto. Znal se bar neka cijena koja bi se mogla ocekivati. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Cena se ne zna, ali bi trebalo da stigne u negde u drugoj polovini godine. EDIT: Proverio sam. Rekoše mi da je realno da stigne u junu ili julu. Promenio pre 8 sati član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7808 Napisano pre 8 sati Drug član, 2976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 348 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Cena verovatno pliblizno CF Moto Mtx do 10000€(Ne vidim razlog da bude vise) Lepog je dizajna svideo mi se cim sam ga video, ali sa tom tezinom sta znam... Ko ima insta moze da baci pogled https://www.instagram.com/yuryverhovnikov?igsh=MzI4c3RycG9wcGgy Neki Rus ga testira/vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2950 Napisano pre 6 sati Drug član, 1257 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ja baš juče napisao u temi za 900 dsx : Nisam nasao temu o voge 800 rallye ali rekoh da podelim info.o ceni sa nekog NL sajta.Ispada da je skuplji od 900dsx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1458 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Drug član, 1971 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, OgiBG je napisao: ali sa tom tezinom sta znam... Evo u klipu iznad ovaj rus ga spušta i podiže sa zemlje kao igračku. Nije rus neki Hulk po gradji. A u tom klipu ko je pogledao pukose mu srafovi koji drže fuzastere u prvih 20min. Promenio pre 6 sati član bopk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7808 Napisano pre 6 sati Drug član, 2976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ja ne mogu da shvatim da su napravili fuzaster koji je oslonjen na srafove ispod njega. Morao je i gore jedan sraf biti da nosi silu. Ja sam se nadao da ce biti nesto jefiniji od 900-tke ali isreno bi prije njega kupio nego 900Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2950 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Drug član, 1257 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Lepši je od 900 dsx i ako je to subjektivno , ali 900dsx je nešto jači na papiru (ipak je 900 ) čini mi se. Promenio pre 6 sati član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2950 Napisano pre 5 sati Drug član, 1257 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Bigor je napisao: Da, ja ne mogu da shvatim da su napravili fuzaster koji je oslonjen na srafove ispod njega. Morao je i gore jedan sraf biti da nosi silu Reče da su ispravili na produkciskom modelu to kačenje.Svaka čast za Kineze da slušaju ove v-blogere što testiraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 348 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, bopk said: Evo u klipu iznad ovaj rus ga spušta i podiže sa zemlje kao igračku. Nije rus neki Hulk po gradji. A u tom klipu ko je pogledao pukose mu srafovi koji drže fuzastere u prvih 20min. Sve je to malo marketing... koliko ima goriva u tom trenutku... 213Kg prazan plus 24l Dodaj cras bar, skid plate itd Ode to na 245kg Ja sam tezinu prokomentarisao zato sto se sad sve gura preko „profi" vozaca koji to sve mogu da odrade i sa mnogo slabijim i losijim motorom. Uci u blato sa 200kg i 240kg nije isto. Okretati motor na ledu i snegu zbog lose procene da tim putem mozes proci... Tu po meni svaki kg znaci... Zavisi za sta kupujes motor 95% ljudi nece sici na vise od atarskog puta i makadama... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2950 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 1257 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bigor je napisao: nadao da ce biti nesto jefiniji od 900-tke ali isreno bi prije njega kupio nego 900 Ako ostane blizu ovoj ceni sa NL sajta , onda će biti dilema da li kupiti Teneru ili Vožda 800 rally!? Tenere je lakša ali Vožd je na papiru nešto jači agregat... Promenio pre 4 sati član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1434 Napisano pre 3 minuta Drug član, 940 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Tenera bez puno premisljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...