max80 3071 Napisano Februar 23 Drug član, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Drugari na prodaju jako lep i kvalitetan moto ranac. Za stvari, kacigu, pojasevi za vezivanje, reflektujuće trake...Ne korišćeni, u fabričkom pakovanju. Imam 2 komada, cena je po komadu. Za forum 2.500 din, fiksno kao proteza Evo linka: Moto ranac - Louis - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Na prodaju 2 potpuno nova i jako kvalitetna moto ranca iz Louis-a. Od tvrdog materijala, sa refletkujućim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3071 Napisano Februar 23 Drug član, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je možda zainteresovan za jedan tako da do četvrtka je rezervisan, ako se odluči. Drugi je u ponudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3071 Napisano Februar 24 Drug član, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Jedan ranac prodat kolegi @NenadPT. U zdravlju da ga služi . Drugi rezervisan za kolegu do četvrtka, posle toga za koleginicu do ponedeljka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1406 Napisano Februar 24 Vinyl rider, 834 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, ako je koleginici potreban ranac - PREPUSTAM PRAVO PRECE KUPOVINE - ja imam vec tri ranca i bilo bi glupo da se guram za jos jedan ako je koleginici potreban. Bas sam i rekao prodavcu , bio sam u januaru u louisu i stavio ovaj ranac u korpu - i vratio ga - razlog , paaa imam ih vec tri (doduse ne ista) i da - ovaj ranac je zaista odlican !!! 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3071 Napisano Februar 24 Drug član, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Trudim se uvek da ispoštujem redosled, sačuvam na reč, ali moram da pohvalim kolegu @Grnca na korektnom i šmekerskom potezu Dakle ranac rezervisan za koleginicu @Peppermint 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 661 Napisano Februar 25 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Grnca je napisao: PREPUSTAM PRAVO PRECE KUPOVINE Znala sam ja da su Zrenjaninci ljudi sa dušom i ogromnim srcem. @Grnca hvala do neba i nazad . I naravno, onako kako forum nalaže, ide čokoladna bananica na prvoj zajedničkoj vožnji @max80 javljam se verovatno već u četvrtak, ako banka podbaci tu je junior da kreditira ludu majku jer kaže da se osmeh vratio u našu kuću od kada je ušla Džoli. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3071 Napisano Februar 25 Drug član, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @Peppermint opušteno, nemoj žuriti svakako te čeka. Može i petak i od ponedeljka kada god ti bude komforno. Blizu smo pa ćemo lako i za preuzimanje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1406 Napisano Februar 25 Vinyl rider, 834 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Peppermint je napisao: Znala sam ja da su Zrenjaninci ljudi sa dušom i ogromnim srcem. @Grnca hvala do neba i nazad . I naravno, onako kako forum nalaže, ide čokoladna bananica na prvoj zajedničkoj vožnji @max80 javljam se verovatno već u četvrtak, ako banka podbaci tu je junior da kreditira ludu majku jer kaže da se osmeh vratio u našu kuću od kada je ušla Džoli. PRASE !!!! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 661 Napisano Februar 25 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan ako stavim prase u ranac neće da bude dobro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 905 Napisano Februar 25 BJB Maxi Scooter Club, 2086 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Прасету или ранцу 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 661 Napisano Februar 26 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Rancu, prase bi i tako bilo ubiveno pre toga Biće @Grnca dobra i čokoladna bananica. Ako nije dijabetičar. Onda nešto slano, nije red da ubijem čoveka a on ima zlatno srce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1406 Napisano Februar 26 (promenjeno) Vinyl rider, 834 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ма може СВЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!! И прасе, и бананица, и шненокле, и штрудле, и крофна ........... само не вруће пиво ! Promenio Februar 26 član Grnca 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 661 Napisano Mart 1 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Stigao ranac najlepši na svetu Hvala još jednom @max80 na svemu, ostala sam dužna čokoladne bananice. I naravno hvala i @Grnca što je bio džentlmen i prepustio koleginici sreću. Prase, šnenokle i krofna otpadaju da ne umaste lepotu ali biće nešto umesto toga. Sreća pa u rancu ima puno mesta da se napuni bananicama kada krenemo na neku vožnju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1406 Napisano Mart 1 Vinyl rider, 834 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Peppermint je napisao: Stigao ranac najlepši na svetu Hvala još jednom @max80 na svemu, ostala sam dužna čokoladne bananice. I naravno hvala i @Grnca što je bio džentlmen i prepustio koleginici sreću. Prase, šnenokle i krofna otpadaju da ne umaste lepotu ali biće nešto umesto toga. Sreća pa u rancu ima puno mesta da se napuni bananicama kada krenemo na neku vožnju. Ma bre zajebavamo se - u zdravlju i veselju da te sluzi !!! I da, ranac je stvarno dobar , bas dobar . 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3071 Napisano Mart 2 Drug član, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @Peppermint drago mi je da ti se sviđa i u zdravlju da te služi! Dugujem i piće na nekoj vožnji. Ostavio sam i za sebe isti takav pa možda nećemo ti, kolega i ja biti najbrži na vožnjama, ali najlepši hoćemo . Hvala svima na interesovanju bilo je veliko i ovde i na KP. Drago mi je što su se kupci obradovali i što su oba otišla preko foruma . 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...