Miki94K 13 Napisano Nedelja u 06:54 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco agility Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje drustvo, kao sto u naslovu stoji, ja sam Miodrag, jedan prilicno jednostavan momak iz Beograda. Forum koristim vec godinama, doduse do sada iskljucivo kao pasivni posmatrac, cak ni nalog nisam imao do skoro. Za razliku od vecine foruma koji su godinama umrli, jer je sustinski forum neki format koji je bio aktuelan dosta davno, resih da se registrujem ovde jer primecujem da forum zivi i da ima ljudi "od kojih pametnu mozes cuti". Imam trideset godina, prvi motor keeway huricane sam dobio sa 13, posle toga jahao sve i svasta, sa 20ak me put odveo na neku stranu dalje od motora i do korone nisam seo ni na sta sto ima dva tocka. Obzirom da mi srce zaigra kad god vidim i cujem dvotockasa, zivot je odlucio da se poigra sa mnom i da me podseti na moju veliku ljubav. U koroni ostadoh bez posla, brzinski smuljam neku dozvolu i za kretanje i pravac dostava hrane, motor je logicno bio prvi izbor. Posto sam "prvu etapu" vozio bez dozvole tj samo sa AM ili PSP kako se tad zvalo, brzo sam se osvestio i shvatio da sam osudjen na 50ccm dok ne polozim. Vozao sam agility koji je "budzen", a sada kad je puno A stiglo gledam i merkam sta ce biti sledeca masina ali o tome u nekoj narednoj temi. Nevezano za motore, veliki sam ljubitelj filmova iz proslog veka, kvalitetne muzike bez obzira na zanr. Srecno ozenjen i nadam se da cu ako Bog da u nekom trenutku postati i tata makar jedne devojcice. Raspisah se ovde mozda i previse, ne zamerite. Pozdrav, Miodrag 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 813 Napisano Nedelja u 07:06 Zainteresovan, 782 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se ragistrovao na forum! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 168 Napisano Nedelja u 07:32 Svrati ponekad, 51 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10671 Napisano Nedelja u 08:36 Ne silazi, 2391 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10686 Napisano Nedelja u 09:03 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Miodraže 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8496 Napisano Nedelja u 16:43 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo predstavljanje.....dobrodošao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 11 Napisano Ponedeljak u 01:46 U prolazu, 51 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se prikljucio.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8343 Napisano pre 7 sati Drug član, 565 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...