Andrej_Hotstepper 7750 Napisano pre 23 sati Drug član, 3189 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan E da... Maxmoment... Neću propustiti priliku da pohvalim te momke, bio sam u desetine radnji kod nas i u EU koje kude, oni su verovatno najljubazniji koje sam sreo. Kupio kacigu kod njih, iako nisam ni nameravao.. Išao da pogledam neke gluposti, pa aj probaj ovo ono.. "Ako vam možemo pomoći vi kažite" i ostave te na miru, ne stoje nad glavom, kad sam ugledao šta mi se sviđa - maltretirao sam jadnog momka daj veću, daj manju, daj opet tu prvu, nije im lako samnom. I rekao sam momku i zašto, predhodni put sam kupio kacigu na brzinu - a bila mi knap, pa glavobolja i neprijatno za nositi.. Ubila me.. I kaže meni momak, stavi je na glavu nosaj po radnji, razgledaj... Baš baš ljubazni, i vidi se da imaju živaca 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lulence 86 Napisano pre 23 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima lepa hondica CB300R, ali je nema na njihovom sajtu i ne postoji u oglasima. Samo 125 i 650. A ima dosta na netu o njoj (300), hmm zasto ne mogu da je pronadjem kod nas? Sediste 800, odgovaralo bi.. Evo slike: Pre 23 sati, GR 46 je napisao: Ne znam da li se tu uklapa Huskvarna 401 pogledaj Inace 401 mi je prelep motor, samo sam na netu procitala da je sediste visine 820mm, sto sada znam da mi je previsoko pre 21 minuta, RankoBg87 je napisao: Bitno je da se sto pre otkljucas za voznju da ne budes stegnuta. Da, stegnuta sam. Toliko da me bole ruke posle 1,5h voznje, koliko stisnem volan pre 58 minuta, Teshko je napisao: Repić kod mene Moj repic se zapetljava strasno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 650 Napisano pre 23 sati Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vrv ih ne bi ni prodali mnogo pa ih i ne narucuju. Ovo trenutno moze novo da se kupi od Honde kod nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 650 Napisano pre 23 sati (promenjeno) Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nzm ovo da li valja nesto https://cfmoto.rs/proizvod/cl-x-300-abs-motocikl/ CF Moto 450 NK je dobar motoric ali ti se vrv izgled nece svideti... Promenio pre 23 sati član Miroslav91 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5072 Napisano pre 23 sati Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kakvu frizuru zeliš kada skineš kacigu ,šalim se ... obično i nije kao u reklamnim spotovima Upleteš pletenicu, preko potkapa , da kažemo kosu upašeš u jaknu , ako je dugačka pletenica možeš na napred da je prebacis i to ti je to .. Postoje i mrežice koje se fiksiraju na kacigu , vrv ima na Temuu ali za baš dugu i gustu kosu nije rešenje .. Dobro bre ljudi šta napraviste od mene , pomislitiće narod da sam stvarno neka teška lujka .. A ja cirka 55 kg .. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 695 Napisano pre 23 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Lulence said: Inace 401 mi je prelep motor, samo sam na netu procitala da je sediste visine 820mm, sto sada znam da mi je previsoko To dosta zavisi i od širine sedišta, najbolje da odeš, sedneš... Bitna stvar je i pozicija fuzastera. Imam prijateljicu, koja je takođe vertikalno u deficitu, vozi XJ6. Kaže da joj je jedini problem sa motorom što baš ono mesto gde bi se oslanjala nogama komotno, ne može da dohvati jer su baš tu fuzasteri. Promenio pre 23 sati član Sveti Atila 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2020 Napisano pre 21 sati Drug član, 689 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, GR 46 je napisao: Dobro bre ljudi šta napraviste od mene , pomislitiće narod da sam stvarno neka teška lujka .. A ja cirka 55 kg .. Niko nije pričao o težini, a za lujku........ Mada ja samo prenosim iz druge ruke, nisam imao čast da upoznam dotičnu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano pre 21 sati Drug član, 836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Nema bolje za početnika kawa Z650 sve što treba da ima i za početnika i za solo putnika. Sent from my moto g54 5G using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3289 Napisano pre 20 sati Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Svi smo prosli tu stegnutost, parking i vezbanje osmica, kocenje, kupis motor pa ce sve biti lakse, tvoje je i znas da nema instruktora nad glavom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2020 Napisano pre 19 sati Drug član, 689 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, RankoBg87 je napisao: tvoje je Mislim da je ovo najbitnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3289 Napisano pre 19 sati Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste, mozes da sedis na njemu satima, sedis i gledas, bukvalno se spremis i vozis u svojoj ulici dok ne ostanes bez goriva. Mog sam doterao i nisam registrovao mesec dana, to cenkanje je mislim bilo ono najgore, sreca bi lose vreme, dosao 2 april, uzeo tablice, gas kuci, montaza i vozio se po kraju, to je bila sreca, prvi dan pravio krugove blize kuci, pa dalje i dalje, posle fazon tri dana vec otisao na krave voznje, stegnut i dalje od srece, kako su dani prolazili sve je dolazilo na svoje, parking i vezbanje slaloma, osmica da se telo opusti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lulence 86 Napisano pre 19 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Miroslav91 je napisao: Ovo trenutno moze novo da se kupi od Honde kod nas Zanimljivo deluje i ova honda CL500, a ima je. Sta mislite? Definitivno sledece idem da probam husqvarna 401, ali mislim da ce biti visoko A ova honda je taman 790mm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lulence 86 Napisano pre 19 sati (promenjeno) U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Lulence je napisao: Zanimljivo deluje i ova honda CL500, a ima je. Sta mislite? *Ali je skuplja i nema polovne na oglasima tako da nista… Kako sam krenula sa budzetom do ujutru cu da gledam ducati moram da se resetujem Promenio pre 19 sati član Lulence 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3289 Napisano pre 19 sati Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ta ti muka u životu ne treba, trebas da se vozis i uzivas a ne druzis s majstorima Svi dodjemo do tog, gledao i ja oko 5k pa završio na skoro 8k. Honda drzi jace cene ali su dobri motori. Kao sto smo rekli vec negde, redom ici po salonima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 168 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 84 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Lulence Uzmi novu CL500 na kredit Šalim se, biraj šta ti se najviše sviđa, uvek možeš kasnije da ga prodaš i kupiš drugi, treći, četvrti, peti... Inače imaš seminar 8.3. za koji ti ne treba ni moto znanje, ni motor, ni vozačka - https://abm.rs/smart-moto-workshop/#prijava @RankoBg87 ti je tamo redovan, ali ima i drugih ljudi sa foruma. Besplatno je, idi da naučiš nešto teorije, da pitaš kolege bajkere uživo šta te zanima, da malo uđeš u sektu, ovaj svet motociklizma A kada dođe lepše vreme imaš kurseve bezbedne vožnje i kod njih, i kod MK Bezbednost https://motoklub.rs/trening-bezbedne-voznje/ Za MK Bezbednost neki jutjuberi su kačili kako to izgleda, pa možeš da vidiš npr. ovde https://www.youtube.com/watch?v=SP7A8cQ3JaA I za kraj, a zapravo najvažnije - i ovde se dogovaramo za vožnje. Evo ti pa prelistaj celu temu kako je prošle godine organizovana vožnja za početnike. Negde pri kraju imaš i fotke i videe - https://forum.bjbikers.com/topic/227714-početnička-vožnja-kurs/#comments 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lulence 86 Napisano pre 19 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vauu hvala @markommarko, sad cu redom sve da prelistam. I da se prijavim za ovaj seminar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lulence 86 Napisano pre 19 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3289 Napisano pre 18 sati Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jesam redovan ali nisam od pomoći 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...