Routasydan 7 Napisano Septembar 13 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: V Strom DL 650 (2007) Prijavi odgovor kao problematičan Vaso, kakvi su utisci sada kada je prošlo neko vreme? I ako imaš neku novu fotku, slobodno objavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3404 Napisano Septembar 30 Drug član, 1477 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Ej, ma vozikam se samo još. Imao sam silne obaveze i događaje ovog meseca, pa moje nadanje da ću prvi servis uraditi za nedelju dve se nije se ostvarilo. Opremamo se polako, stavio sam juče kofer, veliki baš, danas provozao ženu posle mislim 5 godina… 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 416 Napisano Septembar 30 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC / Triumph Tiger 1200 XCA Prijavi odgovor kao problematičan SE varijanta na listi želja... ukoliko opet ne bude GS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3404 Napisano Octobar 1 Drug član, 1477 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam seo na ovo GS-a nisam hteo ni da pogledam. Ali bukvalno da bukvalnije ne može biti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10421 Napisano Octobar 1 Ne silazi, 4125 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Vidi.. Nisam imao GS, ali sam ga vozio više puta. GS je u klasi od JEDAN. NIŠTA slično ne postoji. On je van konkurencije. Taj paket agregata vešanja i ciklistike. Razumem da nekom leži nekom ne leži, ali da kaže da je loše.. C. Sa druge strane... Razlika u parama je drastična. Dobar je Versys, ali nisu ista kasta. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10990 Napisano Octobar 1 Ne silazi, 2889 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: GS je u klasi od JEDAN. NIŠTA slično ne postoji. On je van konkurencije. Taj paket agregata vešanja i ciklistike. Zelis li da te sada odmah blokiram, da se odrodimo , da objavim u sluzbenom glasniku da te nikad nisam ni poznavao , niti da znam da postojis ? Jel smo dotle dosli ? Cek da skupim ovo, krenulo mi niz nogavicu upravo . ... @ProMaster citas li sta pise ovaj dobri covek? ( Dobro, nije bas covek, novosadjanin , i jos majstor ) 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2694 Napisano Octobar 1 (promenjeno) Drug član, 1814 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Andrej_Hotstepper je napisao: Taj paket agregata vešanja i ciklistike. Razumem da nekom leži nekom ne leži, ali da kaže da je loše.. C. Ja lepo kažem i to kao neko ko je fan Honde ceo život. Vešanje, ciklistika, kočnice. Jednostavno nijedan japanac ne moze da mu parira a iskren da budem dojadile su mi vise price poput samo 4 cilindra bajo i tome slicno... Volim sve da čujem samo nek je na 2 tocka... Svaki motor ima neki svoj karakter. Promenio Octobar 1 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10990 Napisano Octobar 1 Ne silazi, 2889 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Rider000 je napisao: Vešanje, ciklistika, kočnice. Zvuk, vibracije , ograda ... I ? To je argumenat ? Izbacis 3 stvari koje su ok i merimo ga ? Ako si od mene cuo ( s obzirom da se sprdam cesto na tu temu ) "samo 4 redna bayo moi" - razumem da ti dojadile izjave tog tipa .. Nekako se isto osecam kad procitam "druga dimenzija bayo moi" ... Vesanje i ciklistika - kapa dole...to sto se spominju kocnice , evo ne znam s kojih ste to motora presli na gs kad su "kocnice" adut.. Ja konkretno na mom motoru kad zabodem i prednju i zadnju , s koje god brzine , ja vracam zenice oko svoga u ocnu duplju ... Pri tom, motor ne ponire zbog dual brake. Ne znam sta znaci bolje od toga , a probao sam dosta GS-ova , nije da me neki odusevio kocenjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 13188 Napisano Octobar 1 Ne silazi, 2274 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Darko Mihajlovic je napisao: Zelis li da te sada odmah blokiram, da se odrodimo , da objavim u sluzbenom glasniku da te nikad nisam ni poznavao , niti da znam da postojis ? Jel smo dotle dosli ? Cek da skupim ovo, krenulo mi niz nogavicu upravo . ... @ProMaster citas li sta pise ovaj dobri covek? ( Dobro, nije bas covek, novosadjanin , i jos majstor ) Smatrao sam ga za cool lika.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2694 Napisano Octobar 1 (promenjeno) Drug član, 1814 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Zvuk, vibracije , ograda ... I ? To je argumenat ? Izbacis 3 stvari koje su ok i merimo ga ? Ako si od mene cuo ( s obzirom da se sprdam cesto na tu temu ) "samo 4 redna bayo moi" - razumem da ti dojadile izjave tog tipa .. Nekako se isto osecam kad procitam "druga dimenzija bayo moi" ... Vesanje i ciklistika - kapa dole...to sto se spominju kocnice , evo ne znam s kojih ste to motora presli na gs kad su "kocnice" adut.. Ja konkretno na mom motoru kad zabodem i prednju i zadnju , s koje god brzine , ja vracam zenice oko svoga u ocnu duplju ... Pri tom, motor ne ponire zbog dual brake. Ne znam sta znaci bolje od toga , a probao sam dosta GS-ova , nije da me neki odusevio kocenjem I ja sam govorio da mi se ne svidja zvuk boxera. Medjutim kad ga vozis drugacije je cak i sa fabrickim auspuhom, dubok je poprilično, to se na telefonu ne čuje i nekako prija taj njegov puls. Svakako idalje vise volim V ili redna 2 pod 270° . Ja sam poprilično osetljiv na vibracije i nerviraju me, jedan od razloga sto sam brzo prodao cb500x. Na ovom trenutnom motoru ja ih ne osetim pri bilo kojoj brzini. Apropo kočnica, probao sam svašta nešto, RT ima nesto bolje kočnice od GSa, a obzirom da ne tone kao titanik kad zabodes kocnicu, za mene su fantastične. Nista bolje nisam vozio. Jesi ti uopste vozio bilo sta od BMW boxer modela ili pises onako... Promenio Octobar 1 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10421 Napisano Četvrtak u 13:08 Ne silazi, 4125 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Darko Mihajlovic said: Zelis li da te sada odmah blokiram, da se odrodimo , da objavim u sluzbenom glasniku da te nikad nisam ni poznavao , niti da znam da postojis ? Jel smo dotle dosli ? Cek da skupim ovo, krenulo mi niz nogavicu upravo . ... @ProMaster citas li sta pise ovaj dobri covek? ( Dobro, nije bas covek, novosadjanin , i jos majstor ) ...suzeeeee Čekaj polako.. Nemoj tako naglo.. Nismo dotle došli lebe mekani.. Nisam ja rekao da bi ga kupio (ne samo zbog što ne dam te pare) ali poštovanje se mora odati gde je poštovanje zasluženo. Meni je "problem" kod svih BMW što često svedočim problemima koji su nedopustivi, a pogotovo ne u te pare. Ali... KAWASAKI je stroj bajo moj Ja sam uvek bio Hondaš, ali evo druga kawa za redom, tvrdim da je kawa bolji motor jer dobiješ za razliku od honde i sve oko agregata.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 5217 Napisano Četvrtak u 13:09 BJB Maxi Scooter Club, 1529 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Svi smo Hondaši ali nešto mnogo skreću pogrešno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10990 Napisano Četvrtak u 13:41 Ne silazi, 2889 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Rider000 je napisao: Jesi ti uopste vozio bilo sta od BMW boxer modela ili pises onako... Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: a probao sam dosta GS-ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2694 Napisano Četvrtak u 13:44 Drug član, 1814 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidja ti se motor i to je okej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25530 Napisano Četvrtak u 14:05 Integrisan, 8323 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju i 4 cilindra vibracije u visokim obrtajima. One sitne, specificne za 4 cilindra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3404 Napisano Četvrtak u 15:23 Drug član, 1477 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Momci, idete vi svi mnogo daleko. Jedna stvar je bitna, a to je ovo: Pre 3 sati, Rider000 je napisao: …samo nek je na 2 tocka... Mada ja bih pre rekao samo nek se kotrlja… Jer što da ne. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2856 Napisano Četvrtak u 17:05 Mr., 674 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan @vasa.93Lijepo je procitati da se neko ponovio i da je ne samo zadovoljan nego iskreno uziva u promjeni. BTW iskreno, nenadjebivo prelijepa kolor shema. Kod mene u "avliji" prije 15 dana osvanula nova BMW igracka totalno drugacije prirode (nasljednik se ponovio), pa sam uzivo gledao i jos uvijek gledam kako se zjenice sire kadgod pogledom predje preko nje. Cestitke od srca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3404 Napisano Četvrtak u 19:31 Drug član, 1477 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, druže! Video sam tog XR-a još čim si objavio sliku. Meni je taj motor tako atraktivan bio neko vreme…ali u crvenoj boji obavezno. I dalje je interesantan, ali nekako mi je ipak presudno bilo da uzmem nešto novo sa čim ću da se družim od 0. Ali biće nekad prilike i za to, a i za onu kangrbu kao što je u tebe (mislim na GSA Trophy ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 930 Napisano Subota u 17:09 Drug član, 733 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan On 10/1/2026 at 4:05 PM, Motorcyclist said: Imaju i 4 cilindra vibracije u visokim obrtajima. One sitne, specificne za 4 cilindra. Nista bez 6 cilindara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3404 Napisano pre 19 sati Drug član, 1477 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 10. 2026. at 19:05, Pirotehnicar je napisao: BTW iskreno, nenadjebivo prelijepa kolor shema. Ima samo jedna mana. Svaki jebeni akcesoar, nalepnice, bilo šta, sve je sa zelenim nijansama, nema ništa u ovoj boji… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2856 Napisano pre 17 sati Mr., 674 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Bane iz Borce radi extra naljepnice po tvom dizajnu, boji, dezenu. Sta god zelis. Sinu je nekidan odradio tank pad po slici sa neta. Ima rjesenja uvijek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...