main217 1 Napisano Februar 8 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj6n Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan dobri ljudi, odlucio sam da promenim fabricki auspuh na yamahi xj6n koji ima 4 cilindra i kratak top, zanimaju me vasa misljenja da li da menjam celu granu i na tu drugu granu da stavim nov auspuh(i dalje ne znam koji bih stavio),ili da se isece kod lonca pa da se zameni na postojecoj grani? Isto tako bih voleo da mi preporucite neki auspuh servis u beogradu, kako bih mogao i sa majstorom da se konsultujem i ko bi to mogao da odradi. Hvala puno živi bili! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 9 Napisano Nedelja u 19:42 U prolazu, 51 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj nista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10491 Napisano Ponedeljak u 09:14 Ne silazi, 2374 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan CWB Beograd, imaš ih na Fejsu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3222 Napisano Ponedeljak u 09:51 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan CWB decko radi inox i lepo radi, imas ga na fb i instagramu, radio je dosta motora oko prepravki grana da bi se montirao neki lonac. Ako bude zajebavao reci mu reko Ranko da mi uradis. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
main217 1 Napisano Ponedeljak u 11:40 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj6n Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovoru! Kontaktiracu ga pa javljam utiske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...