gixxer 394 Napisano Februar 8 Zainteresovan, 193 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,kupio bih polovnu navigaciju BMW Navigator IV ,pa me interesuju iskustva ,misljenja.Imam fabricki nosac- punjac za motor za nju.Ova sto je gledam je iz Austrije,mislim da nema Srpski jezik u meniju.Da li moze da se naknadno ubaci i da li mogu da se azuriraju mape? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markop 33 Napisano Februar 8 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da moze pitaj Markonea +381 64 8244 000 meni je radio nove mape i zadovoljan sam bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 458 Napisano Februar 10 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan On 2/8/2025 at 10:00 AM, gixxer said: Pozdrav drugari,kupio bih polovnu navigaciju BMW Navigator IV ,pa me interesuju iskustva ,misljenja.Imam fabricki nosac- punjac za motor za nju.Ova sto je gledam je iz Austrije,mislim da nema Srpski jezik u meniju.Da li moze da se naknadno ubaci i da li mogu da se azuriraju mape? Pozdrav. To je prastar uređaj. Bolje gledaj neku noviju, kao BMW Navigator V, mada je i to već dosta staro. Navigator VI bi bio bolja opcija, ali samo ako je već menjan ekran jer im je to problem u 100% slučajeva. Srpski jezik u meniju mislim da nema za taj uređaj, morao bih da proverim. Ljudi se snalaze sa hrvatskim. Ima (ili može da se ubaci) srpski glas za navođenje. Mape mogu da se ažuriraju. Nije problem. On 2/8/2025 at 2:59 PM, Markop said: Predpostavljam da moze pitaj Markonea +381 64 8244 000 meni je radio nove mape i zadovoljan sam bio. Hvala na preporuci imenjače! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 394 Napisano Februar 10 Zainteresovan, 193 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Vec je kupljena ,kad stigne javim se za ostalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...