Jump to content

Moto Zajednica

Moto berza u Novom Sadu

Recommended Posts

• Vespa Servis Beograd, 617 postova
  • Motocikl: Vespa ET-4

dejane, dosta tvojih stvari me interesuje, moramo se upoznati :)

upoznat cemo se...evo malopre problem sa autom...morao sam da otkazem put za Bec...nema veze ici cu u toku meseca...uglavnom moram za vikend da sredjujem auto...u nedelju je berza u Bgd pa moram da sam mobilan...a i do novog sada da imam prevozno sredstvo...

uglavnom bice vidjenje 15.03. ja vec sada spremam neku akcisku ponudu ali o tome pred samu berzu...lepo bi bilo da se i sa pegazom cujem pa da i on iznese neku akcisku robu pa da se stvarno trguje i da korist bude obostrana...

sto se opreme moje tice slobodno na P.M. ako ti nesto treba iz ponudjenog sa oglasnika...

pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Pa stajao si na tri metra od coveka?

Lepo sam rekao da treba da nosimo plocice sa imenima

to za ovaj put da se izorganizuje

sto se opreme moje tice slobodno na P.M. ako ti nesto treba iz ponudjenog sa oglasnika...

pozdrav

samo u cetiri oka :)

• Svrati ponekad, 258 postova

Što se mene tiče može,

samo bi trebalo odrediti nekoliko poštenih i odgovornih ljudi koji će biti zaduženi da svaki dinar stigne tamo gde treba.

Kutija može ostati, pa da na svakoj berzi prikupljamo za neki human cilj.

Moyda je bolje ici sa varijantom nekog flajera i ko hoce da mu se uplatnica pa neka sam uplati a novac je na racunu tamo gde i treba da ode....to mi nekako vise uliva poverenje nego neka kutija, pa blagajnik, pa papirologija...jer kada su pare u pitanju tu su ljudi najosetljiviji...veoma bryo neko pokrene temu oko istih tipa da li je to sve a sta je sa onim itd. Ovako je i kulturnije i sve ide na racun primaoca tj na lice kome pomoc treba tj.

• Svrati ponekad, 426 postova

Pa vidite, Kepo je pokrenu temu oko uplate na račun. Nas nekoliko smo večeras pričali i složili se da svi uplatimo na isti račun naš doprinos. Ipak smo razmišljali da na berzi a možda i u "našem" kafeu postavimo kutiju. Stalno nam se dešava da nam ostane love od pića od kupovine itd pa smo mislili da to sve skupljamo na neki način na gomilu i potom prosledimo Boletu. Takođe bi time potakli i druge da učestvuju u akciji. Možda je to sve u sitna crevca ali pokušavamo da pomognemo i razmišljamo kako da to bude što jednostavnije za one koji bi eventualno pomogli i što dostupnije i kao informacija za one koji ne znaju.

Imamo i neke ideje sa pićem ali to će mo prvo sa Killer NS-om i Johann-om pa tek onda u etar.

• U prolazu, 44 postova
  • Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7

Najverovatnije da ću ovaj put doći na berzu, da se upoznamo oči u oči, donesem nešto da prodam usput i popijemo pivo.

A što se tiče akcija, donacija i tu sam za, pošto je Boško moj prijatelj, i ako se nešto skupi, rado ću mu odneti (u ime svih) jer živimo u istom mestu.

Ajd pa se vidimo.

iskoristit cu ovu priliku da se zahvalim Marku-Pegazu sto je na moj poziv dosao u Bgd i svojim prisustvom i kolicinom opreme uvelicao Moto berzu u Bgd. Nadam se da ce sradnja biti nastavljena...Razgovarali smo o idejama za N.S. berzu i misljenja su nam slicna...vidimo se 15.03.

pozdrav

Dejan

bitno je da se 5-7 dana pred berzu obaveste ponovo ljudi pa da lancano krene obavestenje o odrzavanju berze i ja znam da nece biti problema,jos i ako nas vreme posluzi bice svega tu....druzenja, pica, muzike,prodaje kupovine nedeljno zezanje.....

pozdrav

• Svrati ponekad, 104 postova

iskoristit cu ovu priliku da se zahvalim Marku-Pegazu sto je na moj poziv dosao u Bgd i svojim prisustvom i kolicinom opreme uvelicao Moto berzu u Bgd. Nadam se da ce sradnja biti nastavljena...Razgovarali smo o idejama za N.S. berzu i misljenja su nam slicna...vidimo se 15.03.

pozdrav

Dejan

Bio sam danas u Pegazu. Markone kaže da i on sprema popuste na neke stvari :)

Biće zanimljivo!

Ja spremio i pare za Pikado i nagradu...drago mi je sto je Marko-Pegaz prihvatio moj predlog da se na berzu u novom sadu izadje sa nekom ponudom akciskih cena za pojedine artikle...i raja iz mladenovca sprema nesto takvo...tako da je to jos jedan od trazloga da se ljudi obaveste i dodju....

pozdrav

Dejan

Pozdrav....jel se spremate za 15. tj za moto berzu u N.S.-u...nadam se da ce nas vreme posluziti...nadam se da ce doci i dosta ljudi jer se vec prosirila informacija...takodje mislim da posto je zadnji dan sajma da to nece omesti dolazak ljudi na moto  berzu....

jeste se dogovorili oko prijave za takmicenje u pikadu mozda bi najbolje bilo da se ljudi pocnu prijavljivati zbog organizacije istog....

cisto par podataka o islovima prijavljivanaja i mozda neka instrukcija o pravilima na turniru...

da li se nesto preduzelo oko putokkoza i slicno...

pozdrav

Dejan

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Sad sam zvao Cirkusa, da ga pitam nije li slucajno zaboravio za nedelju il "memoral" da kupujemo . ;D

Sve je ok vidimo se u nedelju...

vaz se...ja sam spremio neka snizenja posebno za ovu berzu...danas obavestavam jos par ljudi...prodavaca...

evo link pa da ljudi vide sta ce biti na AKCIJI

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_user&userid=276&Itemid=62

pozdrav

Dejan

• Svrati ponekad, 320 postova
  • Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600

Da li neko možda zna da li će biti u ponudi ona spravica za čišćenje lanca (plastična kutija sa četkicama u koju se od gore sipa benzin)? I po kojoj ceni?

Da li neko možda zna da li će biti u ponudi ona spravica za čišćenje lanca (plastična kutija sa četkicama u koju se od gore sipa benzin)? I po kojoj ceni?

poslo sam ti poruku na P.M.

vidimo se u nedelju....

Dejan

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja