Killer NS 0 Napisano Februar 18, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala meni na ideji za lokaciju... ;D ;D ;D I KileruNS za pokretanje teme. Pita mene Cirkus sta dalje ? Ja sav zbunjen, pitam kako mislis sta dalje ? Pa moto berza? Pa sam morao gazdi da objasnjavam kad se odrzava moto berza u NJEGOVOM LOKALU, cccc Zao mi je da sto se nismo prepoznali prosli put pa da nazdravimo za sretan pocetak ali bice dana.Ja sam ona nesudjena kuvarica pa ako si me zapamtio ti mi se sledeci put javi. Sta kaze Cirkus za u buduce jel mu odgovara ova varijanta? Ma jok . Stavicemo na binu neku golisavu devojku koja ce nas najavljivati. "Dragi posetioci ! Molim vas za paznju ! Stigao je gospodin DzOOOOOkS ! Molim za aplauz ! " Ovo je sasvim OK. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 18, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je da sto se nismo prepoznali prosli put pa da nazdravimo za sretan pocetak ali bice dana.Ja sam ona nesudjena kuvarica pa ako si me zapamtio ti mi se sledeci put javi. Sta kaze Cirkus za u buduce jel mu odgovara ova varijanta? Cirkus ti je nakon naseg razgovora dobacio "jesi li cuo? Svake trece nedelje u mesecu !" Pa ako si ti ta kuvarica koja je kuvala kafu, mogu da primetim da si spremna za udaju, sledeci put obuci minic i stavi brus da te malo stipkamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Februar 18, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Putokaz je o.k. mada mislim da ce do 15.marta jos dosta ljudi cuti o berzi starom dobrom metodom od usta do usta ili sa kolena na koleno...tako da nema brige...jos i ako nas vreme posluzi bilo bi lepo... Pica je bilo mislim da je problem bila voda jer je pukla cev pa zbog toga ako se to do tada ne popravi ne bi bilo lose obezbediti vodu za kuvanje kafe...NS kiler je obezbedio kuvalo tako da sam ja sa devojkom popio lepu domacu kafu. Bitno je da kaloliferi rade da je toplo i da je dobra muzika... Ljudima treba reci da je ispred ogroman parking tako da mogu da se uparkiraju i kolima ili motociklom znaci bas ima mesta. Sto se objasnjenja za mesto i lokacije tice ja iz Bgd sam nasao uz veoma malu pomoc NS kilera ali mislim da ce se i drugi snaci na slican nacin.... Mozda bi trebalo da se misli u pravcu tipa neka nagradna igra dali je to pikado ili nesto slicno pa da se ljudi kada dodju prijave na mini turnir, a skromne nagrade bi mogli prodavci da obezbede...mislim neka sitnica da se drugi prodavci ne naljute...ipak je to samo jednom mesecno nije neki trosak. Toliko za sada od mojih ideja mislim da je prostor ogroman i da ima mesta za sve akcije i da ce se sve lepo organizovati. Ne mora bas moto berza u NS-u da bude kopija Beogradske...cak je i pozeljno da se radi po malo drugacijem principu bar sto se druzenja tice...prodaje je prodaja i ona je ista svugde. Pozdrav Dejan Svaka cast Dejane.Koliko se trudis oko nas ima da te se Beogradjani odreknu,zaista bi bilo dobro uvesti neke ''akcije'' cisto da bude zanimljivije. Pa ako si ti ta kuvarica koja je kuvala kafu, mogu da primetim da si spremna za udaju, sledeci put obuci minic i stavi brus da te malo stipkamo. Palo mi je i to na pamet samo sto ne volim da se brijem pa da vam ne upadne dlaka u kafu,ako ste gadljivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 18, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da radim...ja sam se u kuglasu pojavio pre tri godine...mislim da je on poceo da radi 2005. znaci nisam od pocetka kao raja i shuba pa nemam mozda ni toliko pravo glasa tj. ucesca u istoj. Svako je od nas nesto doprineo u tom kuglasu ja sam npr. zadnji put napravio 5 nosaca za jakne na koje moze da stane 50-ak jakni..shuba je menjao tepih itd. Nema veze ja sam spreman da pomognem bilo kom gradu da formira svoju moto berzu ako ima interesovanja za to...to je najmanje sto mogu da uradim...a poklone sam delio i u kuglasu i uvek sam imao novogodisnje snizenje u mesecu decembru.... Stvar je poslovne politike kako ko trguje da li mu je marza veca ili manja ja se u to ne meseam ali smatram da i drugi tako treba da rade... Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 18, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Inace od 09.02. od kada je ova tema otvorena preko 1000 puta je pogledana ista sto govori dodatno o interesovanju za moto berzu....pohvalno nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 18, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok . Stavicemo na binu neku golisavu devojku koja ce nas najavljivati. "Dragi posetioci ! Molim vas za paznju ! Stigao je gospodin DzOOOOOkS ! Molim za aplauz ! " kad mene bude najavljivala mora fanfare da sviraju sa strane :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 18, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta da radim...ja sam se u kuglasu pojavio pre tri godine...mislim da je on poceo da radi 2005. znaci nisam od pocetka kao raja i shuba pa nemam mozda ni toliko pravo glasa tj. ucesca u istoj. Svako je od nas nesto doprineo u tom kuglasu ja sam npr. zadnji put napravio 5 nosaca za jakne na koje moze da stane 50-ak jakni..shuba je menjao tepih itd. Nema veze ja sam spreman da pomognem bilo kom gradu da formira svoju moto berzu ako ima interesovanja za to...to je najmanje sto mogu da uradim...a poklone sam delio i u kuglasu i uvek sam imao novogodisnje snizenje u mesecu decembru.... Stvar je poslovne politike kako ko trguje da li mu je marza veca ili manja ja se u to ne meseam ali smatram da i drugi tako treba da rade... Pozdrav Dejan Bice ovo jaca berza od kuglasa, budi siguran, s obzirom za tvoje zalaganje oko berze, licno cu se zaloziti da postavimo tvoju sliku kao pocasnog clana i naravno ona najavljena ekipa koja nije dosla i koja ce tek doci morace buduce da ti placaju 5 % od ostvarenog prometa ;D . A niko nije pomenuo enterijer NS timea ? Unutra je pravi MIG 21 ! Na avion mislim Sve je u duhu stare Juge i propalog socrealizma . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dosta ljudi poznavao i pre berze,tek na slici koju je Makins postavio sam skontao da je Johann verovatno onaj na štakama,za našeg ljubaznog prodavca iz BG jednostavno nisam povezao da je on Kawasaki sa foruma.A ja sam bio onaj sa detetom.Eto sada smo se malo i upoznali.Na sledećoj berzi ima da idem redom i da zapitkujem za nick na BJB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 18, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj koji se pati s stakama.... Putokaz je o.k. mada mislim da ce do 15.marta jos dosta ljudi cuti o berzi starom dobrom metodom od usta do usta ili sa kolena na koleno...tako da nema brige...jos i ako nas vreme posluzi bilo bi lepo... Pica je bilo mislim da je problem bila voda jer je pukla cev pa zbog toga ako se to do tada ne popravi ne bi bilo lose obezbediti vodu za kuvanje kafe...NS kiler je obezbedio kuvalo tako da sam ja sa devojkom popio lepu domacu kafu. Bitno je da kaloliferi rade da je toplo i da je dobra muzika... Ljudima treba reci da je ispred ogroman parking tako da mogu da se uparkiraju i kolima ili motociklom znaci bas ima mesta. Sto se objasnjenja za mesto i lokacije tice ja iz Bgd sam nasao uz veoma malu pomoc NS kilera ali mislim da ce se i drugi snaci na slican nacin.... Mozda bi trebalo da se misli u pravcu tipa neka nagradna igra dali je to pikado ili nesto slicno pa da se ljudi kada dodju prijave na mini turnir, a skromne nagrade bi mogli prodavci da obezbede...mislim neka sitnica da se drugi prodavci ne naljute...ipak je to samo jednom mesecno nije neki trosak. Toliko za sada od mojih ideja mislim da je prostor ogroman i da ima mesta za sve akcije i da ce se sve lepo organizovati. Ne mora bas moto berza u NS-u da bude kopija Beogradske...cak je i pozeljno da se radi po malo drugacijem principu bar sto se druzenja tice...prodaje je prodaja i ona je ista svugde. Pozdrav Dejan Sad sam se setio da se preklapa s sajmom motora u BG :-\ Sta ciniti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6128 Napisano Februar 18, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Otkazati sajam motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Otkazati sajam motora! Pa ja ne vidim drugo rešenje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vidite šta je to samopožrtvovanost!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan A evo i avionćića Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 18, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vidite šta je to samopožrtvovanost!!! Kako sam popizdeo sto sneg nije bio ociscen sa stepenica pa sam skoro puzao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6128 Napisano Februar 18, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti, bolje i da si malo puzao nego da se oklizneš, a taman si pri kraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Što se preklapanja sa sajmom motora tiče predlažem da se ništa ne menja. Sigurno će biti dosta ljudi koji će se ipak odlučiti za našu moto berzu. Ovo je samo predlog, i u slučaju potrebe ću ga i obrazložiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 19, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa predhodnikom...ko hoce da dodje na berzu doci ce a na sajam moze i po podne da ode....mislim da tu ne treba nista da se menja.... pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, Berza je zakon! A na sajam ko mora... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 19, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan doci cemo i obavestit cemo jos prodavaca da bude veci izbor i opreme i svega bice i polovnih stvari jakni kaciga cizama samo Sinisu da navatam on tog ima... Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momcha 2 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad - Sabac - Beograd - Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast komsiji Makiju na Fotkama sa moto berze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Služimo narodu(bajkerskom)! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzgred promašio sam da slikam gume ali sledeći put ću to da popravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 19, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan aljaska pardon africa je stvarno bila cudo na moto berzi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 19, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sajam je od 11. do 15. a berza je 15. tako da je to zadnji dan sajma a on je najlosiji...tako da berza svakako mora biti posecena I obavezno riba na sipci sto najavljuje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da rezimiramo dosadašnje predloge: 1. Putokazi - mislim da bi tri putokaza bili za početak dovoljni. Osim toga bi bilo dobro uraditi grafički prikaz i okačiti ovde. može li neko napraviti putokaze? 2. Piće - verujem da će Cirkus rešititi sve u vezi toga, uzdam se u njegovo iskustvo. ako treba neka pomoć, zovi. 3. Nagradna igra - ovo je super ideja, ko ima elektronski pikado? Devojka koja najavljuje se nešto prehladila, pa ako neko ima zamenu,... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...