KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 9, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani...obavestavam Vas da ce poceti sa radom 15.02.2009. u 09h moto berza u Novom Sadu. Moto berza je osmisljena po principu moto berze u Kuglasu i odrzavat ce se svake 3. nedelje u mesecu. Znaci nedeljom u 09h u Bulevaru Despota Stefana BB, Ceski Magacin, prostor N.S. Time Club. Na berzi ce biti prodaja i razmena moto opreme nove i polovne. Svi su dobrodosli iz N:S-a i okoline. Ulaz je slobodan za izlagace i posetioce moto berze. Za sve informacije vezane za moto berzu mozete da se javite Draganu na tel. 064/233-82-56 pozivam sve prodavce iz Bgd i okoline koji zekle da izlazu opremu da dodju u N.S. poziv Raji, Bosketu,Shubi, Bobani it panceva, Mikici iz pozarevca, Valjevcu, Sinisi i svima koji dolaze u kuglas kao prodavci...ako sam izostavio nekoga neka ne zameri... Nadam se da ce ovakva ideja da se rodi i ostvari u jods nekim vecim centrima u Srbiji posto su upraznjene 2. i 4. nedelja u mesecu. Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ja i drugar smo malopre pričali i dolazimo uvek ima neke robe iz Nemačke gume kaputi pantalone i ostale stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 9, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da dosta ljudi koji u N.S.-u voze motore nisu na bjb forumu pa Vas molim da sve koje znate privatno obavestite o odrzavanju iste.... obicno i najvise ima louis oprememe, medjutim ima i polo opreme kao i modekine opreme koju radi npr. Raja iz Mladenovca...takodje ima i polovnih delova kojih na beryu u bgd donese Valjevac i Shuba...nadam se da ce dosta njih da da dodje i u novi sad na moto berzu.... Unapred hvala Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Dejane jos jedared na trudu.Veoma sam zadovoljan sto smo napokon usaglasili stavove,poceli smo da licimo na republicku skupstinu.Nadam se da ce ovo zaziveti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 9, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja se nadam da ce zaziveti....... Killer NS, s obzirom da si dao inicijalnu ideju i pokrenuo temu o otvaranju moto berze, a ja se setio lokacije. Bio bi red da zalijemo protiv uroka i za sretan pocetak i rad berze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd pa nek se trguje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Februar 9, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Masala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam informaciju prosledio na Piaggio forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 10, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan za pocetak veoma je bitno posto je prva berza da se ljudi informisu sta je kako je itd.Dosta ljudi iz BGD ne zna sta je Kuglas tako da verovatno i dosta ljudi iz NS-a ne znaju sta je uopsze moto berza i kako funkcionise....Treba im objasniti sve i pozvati ih da dodju. U kuglas dodje oko 150-200 ljudi a postoji dosta dugo. Ne treba se razocarati ako taj broj prvi put ne bude postignut ali mislim koliko ste se angatovali da ce biti taj broj a mozda i veci... zato siri vest a ja cu da obavestim prodavce iz Bgd i okoline.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I ja se nadam da ce zaziveti....... Killer NS, s obzirom da si dao inicijalnu ideju i pokrenuo temu o otvaranju moto berze, a ja se setio lokacije. Bio bi red da zalijemo protiv uroka i za sretan pocetak i rad berze. Naravno druze,ako ne pre onda u nedelju u NS TIME-u.Svakako sam planirao da dodjem ranije da bi sacekao ove momke sto dolaze sa strane jer smatram da bi bio red.Ako postoji potreba da se nadjemo pre nedelje da bi se nesto izdogovarali samo javi i eto mene :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 10, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan bili bi lepo ako bi neko mogao da postavi gps koordinate posto je ulica bb da bi ljudi manje lutali...bar mi kooji ne poznajemo teren a imamo mala cudesa koja se zovu navigacija.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne budete dobili koordinate rado cu vas sacekati na mestu gde se dogovorimo pa da vas odvedem do NS TIME. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 10, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu otici do NS time da vidim koja je tacna koordinata, i bacicu neke slike prilaza da bude lakse za snalazenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 10, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu otici do NS time da vidim koja je tacna koordinata, i bacicu neke slike prilaza da bude lakse za snalazenje... znam ja napamet do tamo pozdravi Cirkusa pod obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 10, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu otici do NS time da vidim koja je tacna koordinata, i bacicu neke slike prilaza da bude lakse za snalazenje... znam ja napamet do tamo pozdravi Cirkusa pod obavezno! Ocu Sale, ako bude tamo, jer moze iznenada dobiti napad bolenja kur.a za sve..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 13, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan poslednja informacija o potvrdi dolaska prodavaci iz Bgd i okoline... dolazak su potvrdili...Raja-Mladenovac, Valjevac, Mikica-Pozarevac, Boske ako ne bude na putu u Nemackoj,i naravno moja malenkost... Od Shube nemam nikakvu povratnu informaciju jos mi je ostao Sinisa da ga nadjem to cu sutra ujutru da vidim sa njim... molim jos jednom da se na forum stave neke koordinate ako je moguce da se lakse snadju ljudi koji dolaze ili barem kratak opis sa mapom mesta gde ce se moto berza odrzati ... Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 13, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svi znaju gde je NS time .. Ako se dolazi iz pravca Sapca, Rume odnosno s mosta Slobode Na prvom Semaforu levo i ides pravo .. Kad dodjes do semafora skrenes levo s tvoje leve strane treba da se nalazi park i ides pravo dokle te put vodi na raskrsnici ides pravo, prolazis kroz parking i nailazis na makadam ides jos oko 150 metara s desne strane ces videti parking i Cirkusove predratne krseve (stari vojni kamioni) i na cilju si. Ako ides iz pravca auto puta pitaj gde je Bulevar Oslobodjenja, kad krenes bulevarom na poslednjoj raskrsnici kod mosta skrenes desno i i ides pravo .. Kad dodjes do semafora skrenes levo s tvoje leve strane treba da se nalazi park i ides pravo dokle te put vodi na raskrsnici ides pravo, prolazis kroz parking i nailazis na makadam ides jos oko 150 metara s desne strane ces videti parking i Cirkusove predratne krseve (stari vojni kamioni) i na cilju si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kordinate su sledeće: S45.2360893° I19.8392682° Nadam se da nisam zajebao kod skretanja za Albukerki!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratih se sa... pa sad berza je bila pa onda bejasmo u Fashionu i ja upravo od talen. Po meni kao posetiocu mislim da je bilo dobro za početak, skupilo se tu fino društvance, kolege su donele bajkersku robu. Na žalost vreme nam nije bilo naklonjeno, vejao je sneg i mislim da je to uticalo da ne bude veše naroda. Samo mesto mi je ok, lepo ugrejano, fina muzika... sve u svemu ja sam zadovoljan. Sad... trgovci treba da kažu svoje mišljenje sa ekonomskog gledišta, i svoje viđenje? Uskoro sličice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Februar 15, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svaki početak je težak...glavno je da se akcija uhoda i da bude tradicionalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratih se sa... pa sad berza je bila pa onda bejasmo u Fashionu i ja upravo od talen. Po meni kao posetiocu mislim da je bilo dobro za početak, skupilo se tu fino društvance, kolege su donele bajkersku robu. Na žalost vreme nam nije bilo naklonjeno, vejao je sneg i mislim da je to uticalo da ne bude veše naroda. Samo mesto mi je ok, lepo ugrejano, fina muzika... sve u svemu ja sam zadovoljan. Sad... trgovci treba da kažu svoje mišljenje sa ekonomskog gledišta, i svoje viđenje? Uskoro sličice. Slazem se sa kolegom ,sa lepsim vremenom bice i bolja posecenost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene da prozborim koju.Mislim da je za prvi put odziv odličan.Nije mi jasno što se Mišika nije pojavio,bio je obavešten.No dobro,njegov problem.Ja kupio ranac,potkapu i na poklon ćera i ja dobili po jednu worm up kapu.Zahvaljujem se ljubaznim prodavcima,naročito prodavačici ;-) .Što se mene prva moto berza je više nego uspela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Februar 15, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čim bude lepšeg vremena, eto i nas Beograđana da pravimo gužvu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6319 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Samo ne smete odustajati. Godine su potrebne da svi cuju. Odlicno za pocetak, istrajte. Stavite akcenat na druzenje, nikako na zaradu. Sto vise potencijalnih kupaca, to ce biti vise i prodavaca. I berza u Kuglasu radi tolike godine, pa me opet pitaju gde je to. Nije to varijanta brze zarade, nego varijanta upoznavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...