abarth_maniac 6038 Napisano pre 13 sati Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari i drugarice, Imam nesto SBSa, NGKa, iridujum Denso... HFa Ako zatreba, pitajte. Cena je dosta ispod "realne prodajne". Kupih na veliko, sve je upakovano. Problem mi je da fotkam, pojesce temu, ali ako treba, sibnite pitanje, pa ako imam, dogovaramo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano pre 13 sati Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan CR7EKB stanje ? Cena ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan NGK DCPR8EKC kom. 2 ?Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano pre 13 sati Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan CR7EKB... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano pre 12 sati Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, kako se brise post na ovom forumu? Gledam preko tel i ne vidim nigde opciju. Ovo je ludilo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan NGK BKR7EKCSent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 219 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li imas nesto za f800gs 2008 god? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano pre 4 sati Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Vazdusni filter za FZS 600 Fazer 2002 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6038 Napisano pre 3 sati Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da bih skratio muke i sebi i vama, sad cu da napisem koje svecice imam na stanju: BPR6HS 4kom JR10B 5 kom BR9ES 3 kom CR7E 3kom CR10eEK 2 kom BPR8ES 3kmo BR6HS 5kom BKR7EIX 2kom KR9CI 2kom CR9EKB 2kom B8HS 2kom B2-LM 4kom DR8EA 4kom D7EA 10kom DR8EA 10kom DPR9EA-9 3kom DPR8EA-9 5kom BPMR7A 2kom LMAR8D-J 2komBPMR7A 2kom BPM7A 4kom Denso IXU24 8kom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6038 Napisano pre 3 sati Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Disko Nindža je napisao: Vazdusni filter za FZS 600 Fazer 2002 ? Nemam. Vazdusne filtere kupujem u Moto Bikeu, mogu da ti nabavim, ali to mozes i sam direkt. HFA4606 mu je oznaka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6038 Napisano pre 3 sati Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusacu da ispisem za koje modele imam plocice, mada je dosta dugotrajan proces, pa ne obecavam da ce biti danas. Naravno, sve sto se prodaje je novo, da ne bude zabune. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan BKR7EIX cena ?Daj broj neki, oklen si ?Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6038 Napisano pre 3 sati Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Telefon nosam napisao, sorry. Znam da me mnogi znaju, pa sve kontam da imate kontakt. 0600903000 Ranko Zrenjanin RPM moto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10395 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 2362 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nađu neke pločice za Kawu ER 5 polu sinter ili sinter, mušterija sam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...