aldinvilić 0 Napisano Subota u 13:38 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima danas sam pokuso upalit motor na dugme al nije htio prvi put kad sam stisnuo dugme culo je se ono kao da je akumulator prazan ono c c c c ako me razumijete pa onda kad sam stisnuo dugme kreno je verglat i stao i culo je se isto nako kad bušilica radi u prazno a na kurblu pali lagano sta bi to moglo bit? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Subota u 13:41 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Напуни акумулатор па пробај. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2853 Napisano Subota u 13:44 Ne silazi, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima danas sam pokuso upalit motor na dugme al nije htio prvi put kad sam stisnuo dugme culo je se ono kao da je akumulator prazan ono c c c c ako me razumijete pa onda kad sam stisnuo dugme kreno je verglat i stao i culo je se isto nako kad bušilica radi u prazno a na kurblu pali lagano sta bi to moglo bit?Без то као, акумулатор је ослабео и то је то. Развозај и средиче се, ваљда. Зато ја преко зиме препоручујем да се возило пали и добро обучен да се провоза "кроз село"Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11330 Napisano Subota u 14:44 Ne silazi, 2303 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Anlaser odvuce struju,paljenje onda nema dovoljno .Na Piaggio Free sam imao taj problem.Posle zamene akumulatora palio je normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 9 Napisano Subota u 17:58 U prolazu, 33 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj da napunis aku .. ali pre mislim da ces kupiti nov, ne znam koliko je star taj u njemu .. ali zima nije ni bila ovih par meseci tako da je sumljivo da se ispraznio tek tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 9 Napisano Subota u 18:03 U prolazu, 33 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan slicno mi se desilo sa skuterom .. imao je stariji akumulator i posle par meseci nevozenja nije mogao ni da zavergla .. punjenje nije pomoglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aldinvilić 0 Napisano Subota u 22:38 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga dugo vozio al prije nekih 2 dana je upalio jedva al ipak je upalio na dugme znaci tvrdite da je akumulator crko hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aldinvilić 0 Napisano Subota u 22:44 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Munje posto ti nije mogo zavreglat Jel ti se culo ono c c c kao da je Akumulator prazan ili kao da alnaser vrti u przano u mene se cuje samo anlaser kako okreće pa da budem 100 posto siguran da je do Akumulator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11330 Napisano juče u 07:32 Ne silazi, 2303 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Instrument i meri napon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 9 Napisano pre 21 sati U prolazu, 33 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, aldinvilić said: Munje posto ti nije mogo zavreglat Jel ti se culo ono c c c kao da je Akumulator prazan ili kao da alnaser vrti u przano u mene se cuje samo anlaser kako okreće pa da budem 100 posto siguran da je do Akumulator hehe .. nije se culo ccc Izmeri aku i dupuni ga pa probaj .. ako je isto i sa punim aku onda je nesto trece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aldinvilić 0 Napisano pre 21 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam opet pokuso upalit na dugme i kad sam ga stisno ugasila se ona radna tabla jel to moze bit akumulator izvinjavam se ako vas ometam samo zelim da utvrdi da je akumulator 100 posto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2853 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam opet pokuso upalit na dugme i kad sam ga stisno ugasila se ona radna tabla jel to moze bit akumulator izvinjavam se ako vas ometam samo zelim da utvrdi da je akumulator 100 postoАко немаш лабаву клему, онда је 100% акумулатор.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11330 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 2303 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 100% na daljinu niko ne moze utvrditi.Ali logika kaze ako je instrument tabla ugasila kad si anlasovao,nema dovoljno struje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aldinvilić 0 Napisano pre 18 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Uredu hvala svima na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...