aldinvilić 0 Napisano pre 8 sati U prolazu, 7 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima danas sam pokuso upalit motor na dugme al nije htio prvi put kad sam stisnuo dugme culo je se ono kao da je akumulator prazan ono c c c c ako me razumijete pa onda kad sam stisnuo dugme kreno je verglat i stao i culo je se isto nako kad bušilica radi u prazno a na kurblu pali lagano sta bi to moglo bit? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano pre 8 sati Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Напуни акумулатор па пробај. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2847 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 4946 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima danas sam pokuso upalit motor na dugme al nije htio prvi put kad sam stisnuo dugme culo je se ono kao da je akumulator prazan ono c c c c ako me razumijete pa onda kad sam stisnuo dugme kreno je verglat i stao i culo je se isto nako kad bušilica radi u prazno a na kurblu pali lagano sta bi to moglo bit?Без то као, акумулатор је ослабео и то је то. Развозај и средиче се, ваљда. Зато ја преко зиме препоручујем да се возило пали и добро обучен да се провоза "кроз село"Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11323 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2300 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Anlaser odvuce struju,paljenje onda nema dovoljno .Na Piaggio Free sam imao taj problem.Posle zamene akumulatora palio je normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 9 Napisano pre 3 sati U prolazu, 32 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj da napunis aku .. ali pre mislim da ces kupiti nov, ne znam koliko je star taj u njemu .. ali zima nije ni bila ovih par meseci tako da je sumljivo da se ispraznio tek tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 9 Napisano pre 3 sati U prolazu, 32 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan slicno mi se desilo sa skuterom .. imao je stariji akumulator i posle par meseci nevozenja nije mogao ni da zavergla .. punjenje nije pomoglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...