aldinvilić 0 Napisano juče u 17:27 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima imam Piaggio nrg 50ccm kad je hladan tesko pali trebam puno kurblanja da bi upalio a kada upali ja ga ugasim i opet da ga upalim, upali bez problema i ler gas je ne miran na Leru radi od 3000 do 1800 i da napomenem cistio sam karburator opet isto zasto se to desava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2837 Napisano juče u 18:40 Ne silazi, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima imam Piaggio nrg 50ccm kad je hladan tesko pali trebam puno kurblanja da bi upalio a kada upali ja ga ugasim i opet da ga upalim, upali bez problema i ler gas je ne miran na Leru radi od 3000 do 1800 i da napomenem cistio sam karburator opet isto zasto se to desava?Ово је веч по ко зна који пут: нема компресије и тражи полуремонт. Значи опет: двотактни кад пали само на курблу кад је хладан а кад угреје и на алансер - ослабљена компресија. Кажеш да пали од много курблања - много ослабљена компресија. Очекуј врло брзо да не пали ни после много курблања уопште. Што раније прихватиш реалност спашаваш систем за курблање који није јефтин, да не причам да можеш да поломиш и странично деклоSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 178 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 184 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Krokodilo je napisao: да не причам да можеш да поломиш и странично декло A može i da pocepa patiku kad mu sklizne kurbla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2837 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan A može i da pocepa patiku kad mu sklizne kurblaПа да и то, и што шта другоSent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aldinvilić 0 Napisano pre 2 sati U prolazu, 6 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Malo ispod 5 bara je kompresija da li znate odprilike sta mu sve trebam mjenjati i da li je tesko to zamjeniti jer je vodeno hlađenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...