sytomos 6 Napisano Sreda u 18:18 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Krokodilo je napisao: Удаљеност индуктивних полова на бомбини местиш 0,15, ја сам их терао и на 0,10 за бољу искру. Sent from my SM-G998B using Tapatalk uzvini sto pitam ali na sta tacno mislis ? nisam bas najbolje razumeo xd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Sreda u 20:37 Ne silazi, 4978 postova Prijavi odgovor kao problematičan uzvini sto pitam ali na sta tacno mislis ? nisam bas najbolje razumeo xdРастојање бомбине од магнета.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 6 Napisano Sreda u 20:50 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Krokodilo je napisao: Растојање бомбине од магнета. Sent from my SM-G998B using Tapatalk iskreno bobinu nisam dirao nista, samo sam zamenio kondenzator i platine, a jel to na ona dva srafa stelujem ili ? msm glupo sto pitam al nzm xd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Sreda u 21:28 Ne silazi, 4978 postova Prijavi odgovor kao problematičan iskreno bobinu nisam dirao nista, samo sam zamenio kondenzator i platine, a jel to na ona dva srafa stelujem ili ? msm glupo sto pitam al nzm xd Да на та два шрафа. Ниси купио нови мотор, зато провери све.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 6 Napisano Sreda u 21:31 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Krokodilo je napisao: Да на та два шрафа. Ниси купио нови мотор, зато провери све. Sent from my SM-G998B using Tapatalk dobra ideja to nisam gledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Sreda u 22:12 Ne silazi, 4978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Радилица ти није нова бар са слике коју си горе поставио, сумњам да је и магнет исправан код канала за кајлу. Извини, мени тешко што може да промакне па и са слике. Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 6 Napisano pre 12 sati (promenjeno) U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan zamenio sam kabl i svecicu i pali, ali nije naj najbolje pun gas pa upali, i radi i onda izgubi snagu i ugasi se. probao sam stelovanje paljenja da nije do toga ali nmg da kazem da je to. karburator je nov i nema stelovanje tako da nzm, cak sam ga malo i vozio juce ali nzm sta sada moze da bude problem.nzm da li zamena dizne je problem jer ja nzm koja je na njemu mozda da stavim vecu ? Promenio pre 12 sati član sytomos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 6 Napisano pre 5 sati U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan update. sredio sam paljenje i pali lepo i ide kao lud Hvala svima oko saveta kako da popravim ovaj moped !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3076 Napisano pre 4 sati 8-bit, 1897 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, sytomos said: update. sredio sam paljenje i pali lepo i ide kao lud Hvala svima oko saveta kako da popravim ovaj moped !!! Pa šta si mu uradio? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 6 Napisano pre 3 sati U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, mradomir je napisao: Pa šta si mu uradio? pa iskreno posle svega sto sam zamenio i uradio mislio sam da nema nista od toga i kada sam skoro resio da batalim to sve, onda rekoh ajd jos jednom da probam i problem je bio taj sto zazor nije bio taj koji treba xd cackao sam to malo i nasao gde radi.papirom sam pravio zazor a pre toga merio sublerom iako nije to pravi metod ali ocigledno da to sto sam ja pravio na 04 nije 04mm xd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 4978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не контам али ајде, нека буде.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...