milosducati 530 Napisano Februar 5 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene jedan kratak video, pa ko izdrzi do pola svaka čast 34 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3182 Napisano Četvrtak u 19:45 Drug član, 1873 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan https://vm.tiktok.com/ZMkgVErRN/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16094 Napisano Petak u 01:19 Drug član, 1828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prosledjujem... 13 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 217 Napisano Petak u 09:23 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 2. 2025. at 23:52, milosducati je napisao: Koliko je dobra fotka. Ovo je moj sin (14 godina) Inače ovo sinu nije prva vožnja, putovali smo i po Hrvatskoj i po Makedoniji ali je prvi put učestvovao u dešavanju sa ovoliko motora. Prvo što me je pitao kada smo se vratili iz Novog Sada je šta mislim koji motor bi on mogao da vozi . To je bio prvi put da je jasno izrazio želju da vozi motor. Tako da kad dođe vreme za kupovinu motora rećiću mu da se vama obrati jer ste vi krivi . Miloše hvala za ovu uspomenu. 26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 55 Napisano Petak u 09:48 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Direktor je napisao: To je bio prvi put da je jasno izrazio želju da vozi motor. Znači akcija uspela!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16094 Napisano Petak u 22:15 Drug član, 1828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kako ko ima vremena tako i učesnici ovog događaja objavljuju fotografije i video zapise. Gledam sve snimke, prisećam se detelja... Ne mogu da se pohvalim da imam bog zna kakve snimke, ali to što imam postaviću ovde. Od svega mi je najviše drago da je sve vezano za kolonu i odlazak do NS-a proteklo u najboljem redu. Saobraćajna policija je zaista vrhunski odradila posao tako da kolege redari, među kojima sam bio i ja, nisu imali previše posla. Pošto je mnogima ovo bila prva vožnja u ovakvoj koloni, a nekima i prvi izlazak van grada, odluka da se napravi pauza je pun pogodak. Uvek se u ovakvim kolonama pravi jo-jo efekat, uvek se kolona rasteže i skuplja (ljudski faktor), tako da su neki na momente morali da voze i preko 100 km/h, uprkos tome što samo čelo kolone, na kom sam bio, nije prešlo 55 km/h. Osim da se kolona konsoliduje, verujem da je pauza mnogima dobrodošla. Upravo tada, u razgovoru sa policajcima sa čela kolone koji su (naravno) bili u vezi sa policajcima sa začelja, saznajem da je kolona bila dugačka celih 10 km! Po dolasku na Mišeluk i spajanjem sa grupom iz NS-a primećujem da naši domaćini nisu znali šta ih je snašlo. Prvo mi prilazi njihov redar i moli me da motor koji je bio nekih pola metra van, pomerim unutar zaustavne trake, jer "svi moraju" da budu unutar nje. Nisam ni pokušao da objašnjavam bilo šta, poslušah domaćina. Nije puno prošlo i dobijam poziv sa kraja kolone, "zašto smo stali, zašto stojimo?". Odgovorih da smo stigli. Ništa čudno u tom pozivu ne bi bilo, ali čovek koji me je zvao tek što je izašao iz Sremskih Karlovaca! Naravno, da ljudi ne bi stajali kilometrima iza na putu, ubrzo su skoro sve trake na Mišeluku bile popunjene - toliko o zaustavnoj traci. Ulazak u NS i doček je priča i doživljaj za sebe. Nešto slično sam samo doživljavao tokom poseta Srbima na Kosovu i Metohiji. Ulazak par hiljada motocikala u grad je napravio totalni haos, sve je stalo! Skapirasmo da su domaćini definitivno u problemu, pa se redari iz BG-a staviše na raspolaganje malobrojnim novosadskim kolegama. Ovo moje pisanje naravno nije nikakva kritika, naprotiv. Sve pohvale organizatorima iz NS-a koji su u trku rešavali neočekivane situacije, zaista niko nije očekivao ovoliki broj motocikala. Ali, na muci se poznaju junaci! Hvala svim učesnicima te grandiozne kolone, ljudima koji su se na parkingu u BG-u pojavili i delili nalepnice, pištaljke... Hvala i saobraćajnoj policiji na fenomenalnoj podršci, kolegama redarima kao i ljudima koji su nas dočekivali i pozdravljali usput. Hvala svima zaslužnim na gostoprimstvu tokom pauze u Staroj Pazovi. Hvala Novosađanima i naravno, OGROMNO hvala našim dragim studentima! U prvom planu sam ja tokom ulaska u NS - hvala vam i pozdrav svima! 30 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5780 Napisano Petak u 22:20 Drug član, 865 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Saša | Facebook WWW.FACEBOOK.COM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1086 Napisano Nedelja u 09:21 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako god da se sve ovo zavrsi nadam se da ovaj duh i ova pozitivna energija nece zamreti... "Teska vremena stvaraju jake ljude, Jaki ljudi stvaraju dobra vremena..." Nadam se da dobra vremena za koja se borimo nece od nas stvoriti slabe ljude i razvodniti ovu energiju koja nikada do sada nije bila ovako pozitivna i kreativna nego destruktivna Nadam se da ce se pretvoriti u neku vrstu tradicije i bar dva puta godisnje organizovati slicna stvar za podrsku ugrozenima i bolesnima... Uff... al sam se prokenjo.. udarila emocija jbg prava stvar i jeste sto nas je povela emocija a ne instikt copora 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 263 Napisano Nedelja u 12:37 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/7/2025 at 10:23 AM, Direktor said: Koliko je dobra fotka. Ovo je moj sin (14 godina) Inače ovo sinu nije prva vožnja, putovali smo i po Hrvatskoj i po Makedoniji ali je prvi put učestvovao u dešavanju sa ovoliko motora. Prvo što me je pitao kada smo se vratili iz Novog Sada je šta mislim koji motor bi on mogao da vozi . To je bio prvi put da je jasno izrazio želju da vozi motor. Tako da kad dođe vreme za kupovinu motora rećiću mu da se vama obrati jer ste vi krivi . Miloše hvala za ovu uspomenu. Хвала и од мене, пошто сам ово иза ове момчине - ја :):):) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...