mladen-gsxr 1 Napisano Januar 25 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, Vozim Hondu CBR 600 F3 i planiram da kroz dvadesetak dana motor probudim iz sna i spremim za sezonu. Prošle godine je kupljen, samo sam ulje i filter ulja zamenio, sada želim da odradim sve na vreme. Znam da ovaj model ima dosta nekih creva na kutiji gde je filter vazduha, može li neko da mi lepo i precizno objasni koje čemu služi? Poslaću karbove na čišćenje i servis, lokalni majstor će kasnije odraditi vakuumetriju pa želim i da sve ovo oko usisa bude potpuno ispravno i protočno, pošto ću ja sve to proveriti Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladen-gsxr 1 Napisano pre 13 sati U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće da niko nije upućen u ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22598 Napisano pre 12 sati Integrisan, 9683 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... voleo bih pomoci ali i slika ti je sasvim dovoljna, ako ti nije jasno bolje neka majstor sve i prikaci. I ako ne izgleda, leva strana slike je prednja strana motora, dizajnirano je tako da uravnotezi udeo vazduha u smesi kroz ceo opseg obrtaja. Solenoid otvara put vazduhu na odredjenoj brzini, nekada taj vazduh ide ispod vakuum membrane karburatora (podigne iglu i otvori put gorivu), nekada ide iznad membrane ( u zavisnosti kojom se brzinom ide). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...