Darko Mihajlovic 5386 Napisano Utorak u 15:42 Drug član, 1596 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM a i svi ostali autokomandosi... izvol'te revijalna voznja od steka do kraja , kroz masu... oko 9:30 min i oko 1,6 gb Voznja autokomanda.MOV – копија - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17594 Napisano Utorak u 15:57 Integrisan, 5189 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stranka Orkova od danas prestaje da postoji. Zivela slobodna Srbija! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fika Bg 288 Napisano Utorak u 16:04 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: F 800 gs Prijavi odgovor kao problematičan Pesma o autokomandi Dusan Jekic (@dujanemainstagra_m) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 233 likes, 24 comments - dujanemainstagra_m on January 27, 2025 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2622 Napisano Utorak u 16:07 ODUSTO OD DIJETE, 2665 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan predlog, da ih bajkeri prevezu kao suvozače do NS. Ovo kao zamena za šetnju, slažem se za ovo da je ruta preambiciozna za omladince. Ja sam u vojsci na manevrima prelazio 30km pod punom ratnom opremom. Da priznam varali smo malo, okvire i šta smo mogli iz ranaca popakovali u transportne vreće i u kamion. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
4FoxSake 152 Napisano Utorak u 16:16 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha mt-03 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su iz svih gore navedenih razloga vezanih za kilometrazu i fizičku spremnost odvojili cela 2 dana za taj put. Ne verujem da srljaju nepromisljeno, jer nista dosad nije tako ni bilo. A sto se tice pratnje, ne znam koliko je realna, jedino da nam kažu gde će odmarati i u koje vreme otprilike pa da se prema tome organizuje "straža"na tim lokacijama? Uostalom, ko ima kontakt neka pita šta im treba ili sačekajmo da nam se jave? 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18587 Napisano Utorak u 16:26 Integrisan, 8479 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo im onako, ko Betmen. Kad pozovu, stvorimo se. Znaju. 8 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 403 Napisano Utorak u 16:33 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Preneo sam zapažanja, predloge i sugestije koje su napisane ovde i ovo je poruka od studentkinje iz plenuma FONa:Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8475 Napisano Utorak u 17:04 Drug član, 876 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stigla slika sa nepoznatog broja. Baš sam se obradovao @n.luka 23 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ujkafirga 0 Napisano Utorak u 17:09 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Braćo, Zadovoljstvo je biti deo zajednice. Juce sam bio na autokomandi od 11 do 22:30h na izlaznoj rampi sa atoputa prema kružnom toku ili stadijonu. Jedan predlog ako se slazete, da se pozovu ovi prevoznici sto su vozili za Jagodinu za te prljave pare da se pokazu sad na delu za studente. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9650 Napisano Utorak u 17:25 (promenjeno) Drug član, 1963 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba mešati nikoga ko je bio na pogrešnoj strani, jer će se opet nekada jeftino prodati. Meni se neki smeju, ali ja bojkotujem sve koji imaju veze sa ovom ... (Da ne lajem), znate i sami .. Kad kažem sve, mislim zaista na sve, familija, prijatelji, lokali, influenseri, umetnici ... Svima je izgovor, "ima hiljade drugih, to sam samo ja". Tako su mislili i za proteste i promene, pa evo danas prvih i malih rezultata, kad svako postane svestan svoje veličine... Promenio juče u 07:44 član ProMaster 17 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17594 Napisano Utorak u 18:06 Integrisan, 5189 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako su poljoprivrednici na Ibarskoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2189 Napisano Utorak u 18:06 (promenjeno) Drug član, 831 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' vreme za ovako nešto? Promenio Utorak u 18:07 član Mr_Wolf 8 31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 409 Napisano Utorak u 18:21 Svrati ponekad, 495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ovde je moj uradak. Čekamo da vidimo kakav je plan i program vezano za NS. Događaji prestižu jedni druge i verujem da će planiranje i realizacija morati da budu dosta dinamični. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1408 Napisano Utorak u 19:40 Drug član, 912 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno fantastično veče i jedna fenomenalna noć. Svaka čast studentima na organizaciji, dočekao sam zoru i da ne beše posla, ostao bih do samoga kraja. Takodje veliki pozdrav za sve ljudine koje sam sreo sinoć i jutros, družimo se ponovo u subotu u Novom Sadu! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 83 Napisano Utorak u 20:27 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi je poslala studentkinja sa kojom sam u kontaktu, informaciju da planiraju da isu i biciklima i peske za NS. Poslala mi je ceo PDF file sa planom ali ne mogu da ga ovde uploadujem (ne znam zasto). Tako da cu ostaviti slike fajla.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 83 Napisano Utorak u 20:27 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 83 Napisano Utorak u 20:27 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2792 Napisano Utorak u 20:39 Drug član, 1201 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Koji kraljevi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 936 Napisano Utorak u 21:02 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, the_doctor je napisao: Upravo stigla slika sa nepoznatog broja. Baš sam se obradovao @n.luka Kako meni nije stigla poruka sa nepoznatog broja???? Važi ... 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sargarepa 34 Napisano Utorak u 21:03 U prolazu, 3 postova Motocikl: Suzuki V-Strom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Par slika sa protesta 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan013 69 Napisano Utorak u 21:06 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi je l’ ima jos ovakvih snimaka?Ili mozda iz drona neki ? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 201 Napisano Utorak u 22:00 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim ljudima ovde , svaka cast na organizaciji! Nisam odavno ulazio na forum ali sam sinoc bio na autokomandi dobrih 12-13h na uglu Ustanicke i Juznog Bulevara, toliko pozitivne energije , niko nikom ne je*e mater 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1408 Napisano Utorak u 22:28 Drug član, 912 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan @Sargarepa opa, ima i mene! Fenomenalno ! Hvala na slikama! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3288 Napisano Utorak u 22:31 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mutna ali draga a neko bi rekao da je fotomontaža... 5 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlesimiR 21 Napisano Utorak u 22:39 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, nakon i ove fenomenalne akcije, pitam se kako biti stalno u toku?! Postoji mnogo clanova koji se na ovom sajtu u opste ne snalaze i ja sam jedan od njih. Ako postoji neko objasnjenje kako najlakse doci do najsvezijih tema ili da se promene koreni katalozi, jer samo po pretrazi nije neko resenje. U kontaktu sam sa mnogo ljudi i postoje razliciti predlozi studenata za nove akcije, podrske motociklista, biciklista... ja posto sam i motorista i biciklista mogu da učestvujem u svemu, ali bi mi bilo krivo propustiti neke organizacije koje potiču odavde... Zato bi bilo super da mi neko šibne poruku sa jasnim objasnjenjem kako biti u toku, u ovom trenutku koristim android (mogu i PC), vectori čitaju sve, otvaram sve sadrzaje, sve skripte, ali ove teme kao sto su od 27.01 i za Sonju samo na alfanumeričkoj pretrazi. Iz tog razloga brojni pratioci ostaju NEOBAVEŠTENI!!! Dajte da se to resi i da ove i druge prioritetne teme budu direktno dostupne na homepage a ne da se traze uzaludno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...