--Čo-- 37 Napisano juče u 15:11 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd, Padinjak Motocikl: Honda hronet cb600f 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, Jesam Čo ali nisam japanac, od japana imam auto i motor, hondu hornet 600, mazenu pazenu, poslednje 4 godine nju vozim. Čo je nastao ovako: 1987 rodio se Danilo, pa nakon desetak godina postao Dača, 10ak godina nakon toga postao Čo. Sve se nadam ako u narednih 10 ostane samo Č od mene. Da me jednog dana nece sahraniti kao N.N. Zivim u Padinjaku, nisam lud (zvanicno) a ni robijas, jednostavno tamo sam rodjen i tamo zivim. Volim da vozim, ne da jurim, vozim, uzivam kruziram( znam hornet nije za to ali jbg pogresan izbor motora), kum R vozac kaze da sam smarac i nece da vozimo zajedno. Imam suprugu koja je jos ludja od mene i koja bi se vozila 24h, jedva sam joj objasnio da nemaju lanci za motore i da nisam u mogucnosti da ugradim skije ili gusenice na motor kada je napolju zima. U 99% slucajeva vozim sam, supruga uglavnom spava dok vozim. Nemam grupu, nisam clan kluba, a voleo bih da imam ekipu za voznju. Pozdrav svima 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8360 Napisano juče u 15:17 Ne silazi, 2164 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 306 Napisano juče u 15:32 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 132 Napisano juče u 15:41 Svrati ponekad, 41 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pa COvece dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10280 Napisano juče u 15:56 Ne silazi, 2353 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7487 Napisano juče u 16:26 Drug član, 3103 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Već mi sviđa Volim ljude koji su ozbiljno neozbiljni, baš kao i ja A imam dva i dva motora, zemlja izlazećeg sunca only Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6579 Napisano juče u 16:35 Drug član, 1895 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
--Čo-- 37 Napisano juče u 17:07 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd, Padinjak Motocikl: Honda hronet cb600f 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam i bolje vas nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 49 Napisano juče u 17:47 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...