Rider000 1396 Napisano pre 4 sati Drug član, 904 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zvuk jako bitan faktor u celom dozivljaju voznje. Zato nisam razmatrao Versys-a, inace bih. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22691 Napisano pre 4 sati Integrisan, 9712 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E zvuk je katastrofa!Pogotovo onima (ja npr) koji su dugo vozili 4 redna cilindra i slusali muziku iz auspuha!Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7677 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 3175 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...prdi, zvuk ala kosačica, vibrira... Očaj. Nedao bog da mu promeniš auspuh - ovako bar ne slušaš. Ali... Je jedan od najluđih agregata koji sam imao - a ne bi mogao da se setim svih. Fenomenalan! Ima snage u donjem režimu, a prima gas i vrti neverovatno brzo, nema onog osećaja navijanja, troši neverovatno malo... Ne znam, baš imam love/hate odnos i zato sam se zaljubio... Edit: pa ja sam u stvari vozač Alfa Romea... Promenio pre 3 sati član Andrej_Hotstepper 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...