Jovica B 126 Napisano pre 2 sati Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Mali uvod: Alfe su s..nje, puno puta sam to čuo, kvare se, ovo-ono... Jednom prilikom, pre 15ak godina, drugar kupi 156 jtd. Provozam se u njoj, osećaj fantazija, enterijer, osvetljenje, sedišta....sve. Nadjemo i meni jednu iz CH naravno, pa odakle drugde. 156 facelift, 1,9 , 85kw, karavan, od vlasnika. Super me je služila, bez kvarova uz redovno održavanje i zamenu potrošnih delova. Skoro svake godine sa njom na more. Sada već prošle godine, ja konj resim da prodam i uzmem nesto mladje. Nadjem auto koji mi se "svidja", kupim, posle dve nedelje shvatio da to nije to. Auto je super, ali Alfa je Alfa( bar meni). Ovo je kao da tražim jednoroga, ali da probam i ovde. Dakle, zanima me 159: - motor 1,9 jtd, možda i 1.75 tbi ali sa njim nemam iskustva ( ako neko zna neka napise nesto) - godište, sto mladji, ne stariji od 2008, facelift -karavan pozeljno, nije obavezno -oprema što veća, pozeljno TI -od vlasnika, koliko-toliko održavan i uredan auto . Pratim oglase na PA i nekim Fb grupama, u glavnom se vrte ista vozila. Po koji se pojavi sa jačom opremom i u dobrom stanju i oni se brzo prodaju, i sa doooobrom cenom. Eto toliko, skromno nema šta. Ljubitelji, mrzitelji i svi ostali, ako neko ima ili zna nekoga ko prodaje tako nešto, javljajte. Hvala. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10596 Napisano pre 1 sat Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam sličnu dilemu, lomim se da menjam Punta za 156-icu jaaako mi se sviđa, al benzinjaru, dizela nebi nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2465 Napisano pre 1 sat Drug član, 1214 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam to što tražiš, neprežaljeno vozilo :-) Radim u floti velike firme, navozao sam se raznih skupih i jeftinih kola, 159 sa 1.9 jtd je stvarno sjajan paket.Srećna potraga i obavezno nas obaveštavaj o progresu.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 630 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 1,4T u Mitu, ide kao mećava. Mogu da zamislim tek kako ide taj 1,75T... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 126 Napisano pre 1 sat Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan @Disko Nindža 156 je fenomenalan auto. Benzinca nisam vozio, ali moj jtd iako naj slabiji baš je lepo išao. Kupuj dok ih još ima da valja. @Gordak985 Hvala. Naravno, biće izveštaj sa terena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 126 Napisano pre 1 sat Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan @Sveti Atila Realno, ne treba mi 200ks, ali nema puno da se bira što se motora tiče. Imam 42 godine i dvoje dece. Uzeo bih ja i onaj od 120ks, ali su slabo opremljeni. U suštini, sto jača oprema i sto bolje stanje. ......i da ne košta ko Svetog Petra scrambled eggs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5863 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 2035 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kad se pomene alfa ja moram da pomenem moju neprežaljenu La bella macchina ... Kad tad - doći će opet neka. Bio sam malo nervozan, žurilo mi se i prodao sam je za neke smešne pare, iako je bila odlična mehanički. Pojavila se vrlo brzo u oglasima, malo vizuelno sređena - za duplo veću cenu. Okruglo Promenio pre 1 sat član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6082 Napisano pre 1 sat Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Frend je nekad za službeni auto vozio tu Alfu, on ju je po isteku lizinga otkupio od firme i malo poslije prodao.Kupac mu se svake godine javi i zahvali za auto.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 126 Napisano pre 1 sat Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan @živke I kod mene je isto tako bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10210 Napisano pre 37 minuta Ne silazi, 2345 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je vozio baš takvu što tražiš 4 godine. Prošle je prodao, u "mint" stanju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...