Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem motor za početnika

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Krećem u moto svet konačno i treba mi nešto kako bih savladao brzine i opustio se. Imam A2 kategoriju ali planiram da položim i za A u skorije vreme. Budžet do nekih 3000eura.

Motori koje sam "razmatrao" 

Kawasaki er5

Kawasaki er6n

Honda CBF 500 

Ne bih nešto sa previše snage, za početak mi to nije prioritet. Hvala 😉

• Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1214 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Razmisli i o Kawasaki er6-f ako ti nije vizuelno odbojan, ista stvar kao er6-n ali ipak ima oklop i prijatniji je za duže ture. Isto ima korman, sedi se uspravno. Er-5 i cbf500 isto odlični izbori ali ako finansije dozvole, uvek je bolje uzeti motor s ubrizgavanjem, pogotovo za početnika.

Srećno i javljaj kako ide.

Napominjem da nijedan pd ovih motora nije nativno A2 tako da bi morao da juriš neki sa spuštenom snagom.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

• Svrati ponekad, 236 postova
  • Motocikl: CBR 1100XX

Ima drugar zuti er6n prvi model koji prica da hoce da prodaje. Mehanicki odlican, skoro zamenjen lanac i dobre gume, al estetski ima manje nedostatke, mislim da ce biti korektan sa cenom jer hoce da predje na 1000cc. Javi ako hoces kontakt.

Svi motori koje si naveo su po meni ok izbor, ali bih ipak dao prednost er6n i f modelima zbog ubrizgavanja kao sto kaze kolega, i dodao bih tu mozda i Suzuki SV650 druge generacije.

• Drug član, 1012 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

SV650 bih izbacio iz ove opcije. Nije bas pocetnicki motor. Vise je Bandit pitomiji nego SV. Moj glas ide na ER6f.

• Zainteresovan, 332 postova
  • Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000

Kawasaki ER-6n je odličan prvi motor zbog svoje lakoće upravljanja, razumne snage i svestranosti, što ga čini idealnim za početnike. Uklapa se u taj cenovni rang i ja ga toplo preporučujem. Pouzdan je, povoljan za održavanje i nudi udoban položaj za vožnju, uz dopadljiv dizajn. Savršen je za gradsku vožnju i skroz je korektan za duže ture (ja sam imala i mali vizir), pružajući sigurnost i uživanje tokom perioda privikavanja na samostalnu vožnju i dodatno učenje.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja