SkoMy 666 Napisano Januar 17 (promenjeno) Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što stoji u naslovu oglasa kupujem Akrapovič kompletnu liniju (izduv + grane) za BMW S1000R 2015. godište. Izduvni sistem koji tražim za moj S1000R je identičan liniji koju nosi S1000RR 2009. -2014. godište tako da mi odgovara i linija skinuta sa tog motora. Na mom motoru se trenutno nalazi fabrička linija (fabričke grane, katalizator i fabrički izduv) sve je u perfektnom stanju, bez ogrebotina ili oštećenja, tako da ukoliko nekome odgovara moguća je i zamena za celu fabričku liniju uz naravno moju adekvatnu doplatu. Ako neko od kolega sa foruma želi da proda ili menja navedenu liniju, ukoliko znate nekog ko bi prodao ili nekog od koga bih istu mogao da naručim ili nabavim, slobodno me kontaktirajte pa ćemo se dogovoriti oko detalja. Promenio Januar 17 član SkoMy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 666 Napisano Maj 24 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Bliži se sezona i lepo vreme a ja sam i dalje u potrazi za iznad navedenom linijom Ne dozvolite da sezonu otvorim sa fabričkim izduvom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4579 Napisano Maj 26 Drug član, 373 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima @gixxer top u oglasima na forumu...Nje cela linija ali ako nađeš ostatak, da kompletiraš...Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 397 Napisano Maj 26 (promenjeno) Zainteresovan, 197 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Imam orignal Akrapovic Slip on za model K47 .Stanje kao novo ,cena 360 Eu ,cena u prodavnicama je 1100 eu Takodje imam original Akrapovic Slip on za S1000RR K46 ,cena 550 Eu,nov nikad montiran ,sa svom dokumentacijom ,knjizicama i original kutijom Ako se montira u kompletu sa granama,onda oba odgovaraju Oba su oglasena na forumu Promenio Maj 26 član gixxer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...