SkoMy 659 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što stoji u naslovu oglasa kupujem Akrapovič kompletnu liniju (izduv + grane) za BMW S1000R 2015. godište. Izduvni sistem koji tražim za moj S1000R je identičan liniji koju nosi S1000RR 2009. -2014. godište tako da mi odgovara i linija skinuta sa tog motora. Na mom motoru se trenutno nalazi fabrička linija (fabričke grane, katalizator i fabrički izduv) sve je u perfektnom stanju, bez ogrebotina ili oštećenja, tako da ukoliko nekome odgovara moguća je i zamena za celu fabričku liniju uz naravno moju adekvatnu doplatu. Ako neko od kolega sa foruma želi da proda ili menja navedenu liniju, ukoliko znate nekog ko bi prodao ili nekog od koga bih istu mogao da naručim ili nabavim, slobodno me kontaktirajte pa ćemo se dogovoriti oko detalja. Promenio pre 2 sati član SkoMy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...