diabolikserbia 1 Napisano pre 13 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim motociklistima iz Srbije......Živim u Italiji i u avgustu 2025 dolazim na letovanje u Srbiju sa svojim motorom (Honda Africa Tvin 750 1991)....moj motor ima mnogo kilometara ( 380.000 km) i bojim se da ću imati problema u Srbiji. Zamolio bih vas da li imate brojeve telefona ozbiljnih ljudi koji bi mogli da vrate moj motor u Italiju u slučaju da mi motor stane u Srbiji. Zamolio bih i broj telefona nekih od vas motociklista na koje mogu da se javim ako moj motor ima problema u Srbiji....izvinite ali ne znam srpski, koristim google translate. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 452 Napisano pre 12 sati www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, diabolikserbia said: pozdrav svim motociklistima iz Srbije......Živim u Italiji i u avgustu 2025 dolazim na letovanje u Srbiju sa svojim motorom (Honda Africa Tvin 750 1991)....moj motor ima mnogo kilometara ( 380.000 km) i bojim se da ću imati problema u Srbiji. Zamolio bih vas da li imate brojeve telefona ozbiljnih ljudi koji bi mogli da vrate moj motor u Italiju u slučaju da mi motor stane u Srbiji. Zamolio bih i broj telefona nekih od vas motociklista na koje mogu da se javim ako moj motor ima problema u Srbiji....izvinite ali ne znam srpski, koristim google translate. Hvala Pozdrav. Dobrodošao! Ne brini, sve će se rešiti. Nije Srbija baš tolika rupa kao što se misli na zapadu. Ako zatreba, verovatno će moći da se popravi. Uračunaj i to u avanturu putovanja motorom i opusti se. U krajnjem slučaju, postoji rešenje i za vraćanje motora u Italiju. Javiće se ljudi koji imaju iskustva sa tim. U svakom slučaju, želim ti srećan put i da se lepo provedeš kod nas. Moj broj je +381648244000 Marko. Slobodno me pozovi, pa ćemo rešavati ako se desi neki problem 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10590 Napisano pre 10 sati Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa veći problem bi imao da ti crkne nova Afrika nego ta stara, neuništiva je i skoro svako može da je popravi, nema kompjutera i zilion senzora i ostalih govnarija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5570 Napisano pre 8 sati Drug član, 803 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Baš me zanima kako će Google Translate da mu prevede "zilion" i "govnarija"... 1 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
diabolikserbia 1 Napisano pre 7 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan X Marko Hvala puno Marko, nadamo se da je sve u redu, ako budem imao problema zvaću te da potražim nekoga ko može da odveze motor do obale u BiH i tamo da utovarim motor na brod i prevezem do Italija... Naravno, pre nego što ovo uradite molim vas da potražite mehaničara u Srbiji za popravku na licu mesta... Hteo sam da te pitam da li mogu da pričam sa tobom na engleskom ili italijanskom...??? Hvala puno Marko X Disko da Disko u pravu si to sto kazes je istina ali ipak je motor za male stvari moze da stane a onda moj ima 380000km i zato moram da preduzmem neke mere predostrožnosti...hvala Disko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1218 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 318 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E iz BiH ces sigurno na brod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7713 Napisano pre 6 sati Drug član, 2955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bosna ima izlaz na more samo ne znam za lukuПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 174 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 182 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan +381 011/3331131 radnim danom od 08-16 h email: clanstvo@amss.org.rs ragazzi ,ovo ti je jedna od firmi koja asistira i pomaze kad imas kvar na putu u Srbiji i okolnim zemljama . Predlazem da ih kontaktiras , ali nisam siguran da li kao građanin Italije možeš da napraviš ugovor sa njima. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 206 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi je nejasno zašto se čovek toliko brine, uplati lepo pomoć na putu i ne razmišlja više. Ako kod nas ima nekoliko pouzdanih kompanija valjda ih u Italiji ima daleko više kojima može da ukaže poverenje ?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13084 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 7448 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne skreći van autoputa nikako. Po manjim mestima žive ljudožderi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
diabolikserbia 1 Napisano pre 4 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, waterman je napisao: +381 011/3331131 radnim danom od 08-16 h email: clanstvo@amss.org.rs ragazzi ,ovo ti je jedna od firmi koja asistira i pomaze kad imas kvar na putu u Srbiji i okolnim zemljama . Predlazem da ih kontaktiras , ali nisam siguran da li kao građanin Italije možeš da napraviš ugovor sa njima. Pozdrav ok puno hvala Pozdrav pokušaću da ih kontaktiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
diabolikserbia 1 Napisano pre 4 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Ne skreći van autoputa nikako. Po manjim mestima žive ljudožderi thanks Alekre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
diabolikserbia 1 Napisano pre 4 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mickeyZ je napisao: E iz BiH ces sigurno na brod da Mickey....neko iz Srbije mora da me vodi na obalu BiH.....ovo mi je poslednja šansa jer želim da pokušam da popravim motor u Srbiji... Potreban mi je i telefon mehaničara u Srbiji koji ima šleper i koji je voljan da dođe po mene na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1086 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 433 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Dodji ti lepo u Srbju i uzivaj u voznji po ovim nasim putevima, a ako ti se motor pokvari, lako ce se naci resenje. Ne mozemo sad da ti damo broj telefona majstora jer ne znamo gde ces da se pokvaris Ima dosta drugara svuda po Srbiji koji ce da ti pomognu. Ko ti bude najblizi taj ce da ti pomogne. Imas ovaj forum kao kontakt i u slucaju kvara zatrazis pomoc ovde i neko ce ti sigurno pomoci. Nemoj da brines unapred 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...