Miroslav91 602 Napisano juče u 08:31 (promenjeno) Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan 2592x1944 je meni rezolucija na prednjoj a 1920x1080 na zadnjoj i cuva nekih 7 i po sati s memorijom od 128 gb. Ova A200 je 1920x1080 i napred tako da ce ona cuvati dosta vise snimaka. Jedan minut ove jace rezolucije je oko 200 mb a 1080p zauzima nekih 75 mb po minutu Promenio juče u 08:37 član Miroslav91 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3076 Napisano juče u 08:57 Drug član, 1812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da moja od 64gb, rezolucija je podesena na 1920, staje 300 minuta i poslednji se bride tj sama to radi, kartica mora biti bas za tu namenu. Ako se auto koristi svaki dan onda povezati kameru na stalnu struju da ne gubi podatke tj vreme i datum, kad se poremeti oda mesa snimke i djavola naci koji treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1748 Napisano juče u 09:45 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, RankoBg87 je napisao: Mislim da moja od 64gb, rezolucija je podesena na 1920, staje 300 minuta i poslednji se bride tj sama to radi, kartica mora biti bas za tu namenu. Ako se auto koristi svaki dan onda povezati kameru na stalnu struju da ne gubi podatke tj vreme i datum, kad se poremeti oda mesa snimke i djavola naci koji treba. Krenuo sam u pripremu za instalaciju kamere, kupio sam uticnicu za upaljac. Nju planiram da ususkam negde blizu osigurača, odakle cu da uzmem struju. Znaci predlazes da uzmem stalni(+), pa da kamericu pretpostavljam rucno gasim. Ima li potrebe za tim jer ona sama ima poprilicno veliku bateriju koja mislim da moze da sacuva podatke do sledećeg paljenja auta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4441 Napisano juče u 13:10 Svrati cesto, 3558 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Vredi li ovo cemu? Zvucna marka a nije skupo. DashCam • DRV-A100 Features • KENWOOD Europe WWW.KENWOOD.EU Kenwood car entertainment, car stereo, navigation, multimedia, receivers, Marine, motorsports, amplifiers, speakers, dashcam, accessories - Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano juče u 13:52 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi prilicno lose snimke... Ko zna koliko hiljada tih kamerica postoji, a dosta tih jeftinijih koriste losije senzore. Pre kupovine obavezno proveriti da li postoji na yt-u neki primer videa sa kamere 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3076 Napisano juče u 17:08 Drug član, 1812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, malitomic je napisao: Krenuo sam u pripremu za instalaciju kamere, kupio sam uticnicu za upaljac. Nju planiram da ususkam negde blizu osigurača, odakle cu da uzmem struju. Znaci predlazes da uzmem stalni(+), pa da kamericu pretpostavljam rucno gasim. Ima li potrebe za tim jer ona sama ima poprilicno veliku bateriju koja mislim da moze da sacuva podatke do sledećeg paljenja auta. Ima da se podesi da se gasi kad je u mirovanju i ako bude nesto ona se sama pokrene, a ta baterija je mala i sluzi da ako bude nesto da moze da snimi i taj snimak ide u drugi folder u app. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1748 Napisano pre 12 sati Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Nije lako kupiti kamericu ni kad to resis. Sve prodavce iz Bg koje sam kontaktirao trenutno nemaju, pa čak ni skuplje modele. Cene kamerica koje po porudžbini nabavljaju su po 10-ak evra više od onih izraženih u oglasu(koje kao imaju na stanju). Bojim se da cu se ohladiti od cele priče, ako nešto ne kupim u narednih dan dva, tako to kod mene ide, jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tako kupio onu najjevtiniju i radi već 2 godine Promenio pre 12 sati član JevtaNS 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para toliko muzike. Ovde bih zeleo da ti skrenem paznju na jednu bitnu stvar: kupi kamericu bez baterije. Vozilo na suncu moze prilicno da se zagreje i jos ako je kamerica na lepom mestu, postoji opasnost od pozara. Postoje namenski moduli za prikljucivanje kamerica (jeste placaju se) koji iskljucuju kameru ako je napon akumulatora ispod odredjene vrednosti pa na hladnom nece startovati kameru dok je ugasen motor i parkirano vozilo. Takodje postoji namenski deo za prikljucivanje potrosaca na auto osigurace, ne ometa funkciju postojeceg osiguraca, a dobio si prikljucak prostim ubadanjem u leziste postojeceg osiguraca, cak ima i dodatni osigurac za taj novi izvod. I ja razmatram kupovinu neke kamere za vozilo, ali nisam se jos naterao da udjem ozbiljno u to. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1748 Napisano pre 6 sati Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Poručio ovu 70MAI A510 car thread-locking camera + RC11 back camera - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM - 2592 x 1944 max video resolution - 140° viewing angle - 2" display - F/1.8 brightness Universal Shop:... 103evra, videćemo kad će I da li će da stigne. Kažu 7-8dana, neka bude i 10 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra . Sto se memorijske tice, gledaj samo da bude klasa 10 ili brza. Mada verovatno vise i nema sporijih u prodaji, ali cisto da napomenem ako nisi upucen vec Promenio pre 5 sati član Miroslav91 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1748 Napisano pre 4 sati Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Miroslav91 je napisao: Dobra . Sto se memorijske tice, gledaj samo da bude klasa 10 ili brza. Mada verovatno vise i nema sporijih u prodaji, ali cisto da napomenem ako nisi upucen vec Nisam baš upucen, pa sam uzeo najskuplju, SANDISK Extreme Pro 128GB MicroSDXC 90 MB/s SDSQXCD-128G-GN6MA 32evra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Onda nema greske 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je zahtevna montaza tih kamerica? I postoji li mogucnost povezivanja sa telefonom, tako da se snimak moze videti preko neke aplikacije, bez vadjenja kartice iz kamere? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 165 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sve povezao sam po uputstvu, naravno treba pratiti i šemu osigurača u kolima da sve bude povezano kako treba i ne vuče struju kad kad je ugašen auto.Preporučujem da se pogleda par video klipova čisto da se olakša instalacija, ima ih gomila.Sent from my SM-S928B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1748 Napisano pre 46 minuta Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Nolanka je napisao: Koliko je zahtevna montaza tih kamerica? I postoji li mogucnost povezivanja sa telefonom, tako da se snimak moze videti preko neke aplikacije, bez vadjenja kartice iz kamere? Trebalo bi da je montaža jako jednostavna, jedino kablove napajanja i zadnje kamere treba sakriti ispod kedera i plastika u autu. I povezivanje sa telefonom se takodje moze ostvariti putem App, ali šta tu sve može da se radi morace da odgovori neko ko je ima i koristi te funkcije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1353 Napisano pre 4 minuta (promenjeno) Vinyl rider, 825 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da probam da odgovorim na neka pitanja - kamerica je montirana "ispred" retrovizora tako da je ja nevidim - ni displej koji stalno radi (lane asist i ostale dzidza bidze koje su iskljucene) . u podesavanju mozete iskljuciti displej - vezana je na osiguracku kutiju i struju dobija "na kontakt" i krece snimanje - ja kod mene imam relativno malu karticu i stane oko 2h materijala - meni sasvim dovoljno - kada je auto na parkingu , i desi se neki udar - kamerica se aktivira i belezi sta se desava (pod uslovom da je okrenuta u pravu stranu) , ako me recimo neko udari od nazad - dzabe mi kamera kad snima samo napred , to je hendikep ! - za prebacivanje snimaka koristim aplikaciju na telefonu (kamera ima WI-FI) i to fercera odlicno, snimci su mi podeseni na 5 minuta , skinem trazeni snimak i tu imam opciju da isecem samo dogadjaj koji me interesuje. - u slucaju udesa (pu pu nikom netrebalo) , kamera nastavlja da snima ALI nebrise stare snimke , da nebi sama sebi obrisala kritican snimak ( to je kao neki safety feature ako si u nesvesti pa da sacuva sve sto snimi itd ) i te "kriticne" snimke ZAKLJUCAVA , njih moras rucno obrisati - kablove sam provukao skroz oko soferke i kroz plastiku da se nista nevidi - ovo mi je 4 kamerica po redu. imao sam Ritmix (neka ruska) i odlicno je snimala za ono vreme , imala je u startu problem sa zvukom koji nisam mogao da otklonim - jednostavno zvuk je bio neupotrebljiv u potpunosti. Imao sam nekoliko komada NO NAME sa Ali ekspresa , placene 18e ( kupio meni, stricu, caletu i zeni) , snima solidno ali jednostavno u nekom trenutku prestane da radi i cao , bacaj kupi drugu. Nakon tri takve kamere , nabavio sam opet sa Ali one naj jeftinije ( kad vec crkavaju - da ne trosim pare velike) i ta najjeftinija radi ali snimak je uzasan , msm moze da se pogleda ali nije to to. I onda sam naleteo na Xiaomi (odnosno Yi dash cam) , meni sve to isto, ali ova kamerica RADI odlicno, nema bagove, odlican je snimak, zvuk je odlican - sve radi ! Imam je vec dve-tri godine i na kisi i na snegu, vetru i suncu - nista joj za sad nesmeta . Hoce kad je BAS-BAS toplo da se odlepi onaj vakuum sto je drzi za soferku , nista vise. YI Smart Dash Camera | YI Technology WWW2.YITECHNOLOGY.COM The YI Smart Dash Camera combines top features providing protection to you and your car with ultimate performance and affordability. Promenio pre 2 minuta član Grnca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...