Jump to content

Moto Zajednica

Kamera za auto - Dash Cam kupujem

Recommended Posts

• Zainteresovan, 394 postova
  • Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400

2592x1944 je meni rezolucija na prednjoj a 1920x1080 na zadnjoj i cuva nekih 7 i po sati s memorijom od 128 gb. 

Ova A200 je 1920x1080 i napred tako da ce ona cuvati dosta vise snimaka. Jedan minut ove jace rezolucije je oko 200 mb a 1080p zauzima nekih 75 mb po minutu 

Promenio član Miroslav91

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1809 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Mislim da moja od 64gb, rezolucija je podesena na 1920, staje 300 minuta i poslednji se bride tj sama to radi, kartica mora biti bas za tu namenu. 

Ako se auto koristi svaki dan onda povezati kameru na stalnu struju da ne gubi podatke tj vreme i datum, kad se poremeti oda mesa snimke i djavola naci koji treba. 

• Drug član, 1216 postova
  • Motocikl: Lanac, kaiš, kardan
pre 36 minuta, RankoBg87 je napisao:

Mislim da moja od 64gb, rezolucija je podesena na 1920, staje 300 minuta i poslednji se bride tj sama to radi, kartica mora biti bas za tu namenu. 

Ako se auto koristi svaki dan onda povezati kameru na stalnu struju da ne gubi podatke tj vreme i datum, kad se poremeti oda mesa snimke i djavola naci koji treba. 

Krenuo sam u pripremu za instalaciju kamere, kupio sam uticnicu za upaljac:jee1:. Nju planiram da ususkam negde blizu osigurača, odakle cu da uzmem struju. 

Znaci predlazes da uzmem stalni(+), pa da kamericu pretpostavljam rucno gasim. Ima li potrebe za tim jer ona sama ima poprilicno veliku bateriju koja mislim da moze da sacuva podatke do sledećeg paljenja auta. 

• Zainteresovan, 394 postova
  • Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400

Pravi prilicno lose snimke... Ko zna koliko hiljada tih kamerica postoji, a dosta tih jeftinijih koriste losije senzore. Pre kupovine obavezno proveriti da li postoji na yt-u neki primer videa sa kamere

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1809 postova
  • Motocikl: Honda NC750x
Pre 7 sati, malitomic je napisao:

Krenuo sam u pripremu za instalaciju kamere, kupio sam uticnicu za upaljac:jee1:. Nju planiram da ususkam negde blizu osigurača, odakle cu da uzmem struju. 

Znaci predlazes da uzmem stalni(+), pa da kamericu pretpostavljam rucno gasim. Ima li potrebe za tim jer ona sama ima poprilicno veliku bateriju koja mislim da moze da sacuva podatke do sledećeg paljenja auta. 

Ima da se podesi da se gasi kad je u mirovanju i ako bude nesto ona se sama pokrene, a ta baterija je mala i sluzi da ako bude nesto da moze da snimi i taj snimak ide u drugi folder u app. 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1216 postova
  • Motocikl: Lanac, kaiš, kardan

Nije lako kupiti kamericu ni kad to resis🙄. Sve prodavce iz Bg koje sam kontaktirao trenutno nemaju, pa čak ni skuplje modele.

Cene kamerica koje po porudžbini nabavljaju su po 10-ak evra više od onih izraženih u oglasu(koje kao imaju na stanju).

Bojim se da cu se ohladiti od cele priče, ako nešto ne kupim u narednih dan dva, tako to kod mene ide, jbg

• Drug član, 2869 postova
  • Motocikl: strom 650

Ja sam tako kupio onu najjevtiniju i radi već 2 godine

Promenio član JevtaNS

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja