Throttle Addict 943 Napisano Četvrtak u 15:46 (promenjeno) "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Motocikl sam licno uvezao prosle godine u avgustu mesecu, kupljen u okolini Berlina od prvog vlasnika, na moje je ime i registrovan je do 22.08.2025. godine, prevod obavezan! Motocikl je u perfektnom stanju, bez ogrebotina, lomova, kompletno u svojoj fabrickoj boji, garancija na kilometrazu. Svaki vid provere i test voznja moguca! Od opreme poseduje: BMW Alarm Centralno zakljucavanje Dva kljuca + servisni Navigaciju Navigator IV Gume Dunlop Roadsmart IV GT NOVE Sve tri originalne BMW torbe za kofere Trogodisnja keramicka zastita Gtechinq CSL Photon H7 LED dugo svetlo Potrebno je uraditi mali servis. Prilikom prethodnog servisa, zamenjene su bobine br. 4 i 6, antifriz, filter vazduha, svecice i kocione plocice prednje i zadnje. Zamena moguca samo za Suzuki Jimny uz vasu doplatu. Cena 9500 evra, za kolege sa foruma ozbiljan popust za kes. Kontakt telefon 0693961270 Promenio juče u 09:26 član Throttle Addict 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5093 Napisano Četvrtak u 17:30 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jer , k1600 se ne pita za godiste , cak i kad je iz SaBca !! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8275 Napisano Četvrtak u 17:53 (promenjeno) Ne silazi, 2152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Jer , k1600 se ne pita za godiste , cak i kad je iz SaBca !! Ja navijam za tebe,ovo je baš,baš.....a može i klavijatura pozadi.I što je bitno,nije GS.I najbitnije..ima 6 cilindra. Promenio Četvrtak u 17:55 član Žaksi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 943 Napisano Četvrtak u 18:17 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Uvezen je 2023. nikako da se naviknem na 2025., motocikl je 2011. godiste. Za sve dodatne informacije kontakt telefon 0693961270 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5093 Napisano Četvrtak u 18:19 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Throttle Addict je napisao: motocikl je 2011. godiste. pomislih , cim je iz Sapca , napravice mi godiste po zelji aj da se presaberem 3 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 943 Napisano Četvrtak u 19:05 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, Darko Mihajlovic said: pomislih , cim je iz Sapca , napravice mi godiste po zelji aj da se presaberem Nije prosao kroz vremeplov ali ako treba resavamo, umesto BMW znaka moze i VW samo reci 2 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 456 Napisano juče u 07:41 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan al je vama veselo ovde na ovom oglasu, nisam kupac, al pratim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 943 Napisano juče u 07:53 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, bobi_krofna said: al je vama veselo ovde na ovom oglasu, nisam kupac, al pratim Pa kako, to je prava trgovina, ima na kraju da mu prodam i kera a na poklon karton jaja i teglu ajvara 1 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2675 Napisano juče u 07:56 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan al je vama veselo ovde na ovom oglasu, nisam kupac, al pratim A da promeniš malo marku motora, Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 456 Napisano juče u 08:00 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Krmco said: A da promeniš malo marku motora, Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka sto? vidis da covek nudi model, marku i godiste po zelji kolega ne zameri na offu, srecna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 943 Napisano juče u 09:24 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bobi_krofna said: sto? vidis da covek nudi model, marku i godiste po zelji kolega ne zameri na offu, srecna prodaja! Ma izdajem i dozvolu A kategorije, samo dodji teraj 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5093 Napisano pre 23 sati Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Imas li diplomu za medicinski faks ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 943 Napisano pre 23 sati (promenjeno) "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Imas li diplomu za medicinski faks ? Naravno, a sto se specijalizacije tice imas u ponudi, urologiju i vaskularnu hirurgiju Promenio pre 23 sati član Throttle Addict Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5093 Napisano pre 22 sati Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kurologija mi nije zanimljiva.. Daj te vene, ako vec nema ginekologije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 943 Napisano pre 22 sati "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Kurologija mi nije zanimljiva.. Daj te vene, ako vec nema ginekologije... Bude tu i lepih nogu U levi kofer idu jaja, desni ajvar a u top case diploma i kupoprodajni ugovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8275 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 2152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ofujem mnogo,ali,iskusno ide okolo.Boja mu se slaže sa sadašnjim autom,i ima više cilindara nego u autu.Ja i dalje navijam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 943 Napisano pre 22 sati "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Žaksi said: Da ne ofujem mnogo,ali,iskusno ide okolo.Boja mu se slaže sa sadašnjim autom,i ima više cilindara nego u autu.Ja i dalje navijam. A ja nasao auto za lov, samo se on jos ceka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5093 Napisano pre 22 sati Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ubacio si mi rovca sa "ozbiljan popust za kes" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 943 Napisano pre 22 sati "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Pa ubacio si mi rovca sa "ozbiljan popust za kes" I meni su bacili rovca kad su mi poslali slike auta koji je stigao iz uvoza Imas br, pa zovi da se lazemo i dogovaramo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5633 Napisano pre 21 sati Drug član, 841 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Dare ima klasican sindrom malog coveka i velikih vozila... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17408 Napisano pre 20 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2409 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, bobi_krofna je napisao: al je vama veselo ovde na ovom oglasu, nisam kupac, al pratim Druze, niko ovde nazalost nije kupac al ajde... P.S. Motor je lutka i cena je skroz korektna... srecna prodaja...nije moj fah. Promenio pre 20 sati član BokyBoy 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 943 Napisano pre 20 sati "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Just now, BokyBoy said: Druze, niko ovde nazalost nije kupac al ajde... Ali nam je bar lepo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2675 Napisano pre 15 sati Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ide li i rotacija uz njega Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 943 Napisano pre 15 sati "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Krmco said: Ide li i rotacija uz njega Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka A jesteeee, oces mozda i raskrsnicu 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano pre 12 sati Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, koliko je prešao taj motor ako nije tajna....znam da je sve po želji za dobre pare ali me ipak zanima koliko mu piše na satu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...