Throttle Addict 925 Napisano pre 4 sati "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Motocikl sam licno uvezao prosle godine u avgustu mesecu, kupljen u okolini Berlina od prvog vlasnika, na moje je ime i registrovan je do 22.08.2025. godine, prevod obavezan! Motocikl je u perfektnom stanju, bez ogrebotina, lomova, kompletno u svojoj fabrickoj boji, garancija na kilometrazu. Svaki vid provere i test voznja moguca! Od opreme poseduje: BMW Alarm Centralno zakljucavanje Dva kljuca + servisni Navigaciju Navigator IV Gume Dunlop Roadsmart IV GT NOVE Sve tri originalne BMW torbe za kofere Trogodisnja keramicka zastita Gtechinq CSL Photon H7 LED dugo svetlo Potrebno je uraditi mali servis. Prilikom prethodnog servisa, zamenjene su bobine br. 4 i 6, antifriz, filter vazduha, svecice i kocione plocice prednje i zadnje. Zamena moguca samo za Suzuki Jimny uz vasu doplatu. Cena 9500 evra, za kolege sa foruma ozbiljan popust za kes. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5023 Napisano pre 3 sati Drug član, 1515 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jer , k1600 se ne pita za godiste , cak i kad je iz SaBca !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8257 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Ne silazi, 2151 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Jer , k1600 se ne pita za godiste , cak i kad je iz SaBca !! Ja navijam za tebe,ovo je baš,baš.....a može i klavijatura pozadi.I što je bitno,nije GS.I najbitnije..ima 6 cilindra. Promenio pre 2 sati član Žaksi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 925 Napisano pre 2 sati "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Uvezen je 2023. nikako da se naviknem na 2025., motocikl je 2011. godiste. Za sve dodatne informacije kontakt telefon 0693961270 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5023 Napisano pre 2 sati Drug član, 1515 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Throttle Addict je napisao: motocikl je 2011. godiste. pomislih , cim je iz Sapca , napravice mi godiste po zelji aj da se presaberem 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 925 Napisano pre 1 sat "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, Darko Mihajlovic said: pomislih , cim je iz Sapca , napravice mi godiste po zelji aj da se presaberem Nije prosao kroz vremeplov ali ako treba resavamo, umesto BMW znaka moze i VW samo reci 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...