Jump to content

Moto Zajednica

Pitanje u vezi servisa - cfmoto sr300

Recommended Posts

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: U potrazi :)

Pozdrav svima!
Pre sedam meseci imao sam saobracajnu nezgodu na cf300 i posle toga oterao motocikli u ovlašćeni servis, gde sam i kupio motor Tagomotors iz NS-a. Receno mi je dva tri meseca...
Proslo je sedam, o rokovima nista ne znaju, kazu cekaju se delovi iz Kine. I dalje ne znaju tacno vreme isporruke, mazu...
Da li mogu da ih tuzim i koji bi osnov bio? Takodje mogli bi makar da mi produze garanciju za taj period. Sta mi je ciniti po tom pitanju? Da li ce biti i sa motorom sve ok jer nije paljen 7 meseci?
Hvala unapred.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4901 postova
Pozdrav svima!
Pre sedam meseci imao sam saobracajnu nezgodu na cf300 i posle toga oterao motocikli u ovlašćeni servis, gde sam i kupio motor Tagomotors iz NS-a. Receno mi je dva tri meseca...
Proslo je sedam, o rokovima nista ne znaju, kazu cekaju se delovi iz Kine. I dalje ne znaju tacno vreme isporruke, mazu...
Da li mogu da ih tuzim i koji bi osnov bio? Takodje mogli bi makar da mi produze garanciju za taj period. Sta mi je ciniti po tom pitanju? Da li ce biti i sa motorom sve ok jer nije paljen 7 meseci?
Hvala unapred.
Са удесом гаранција не важи, ако ниси крив можеш да добијеш надохнаду од осигурања. Тако да сервис није дужан да те услужи на основу гарантног рока. Иначе ако је ситуација као у МК, сервис нема делове за основне потребе а тек за репарацију удареног возила. Тако да не очекуј ништа и почни да смишљаш неку комбинацију.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: U potrazi :)

7 minutes ago, Krokodilo said:

Са удесом гаранција не важи, ако ниси крив можеш да добијеш надохнаду од осигурања. Тако да сервис није дужан да те услужи на основу гарантног рока. Иначе ако је ситуација као у МК, сервис нема делове за основне потребе а тек за репарацију удареног возила. Тако да не очекуј ништа и почни да смишљаш неку комбинацију.

Dobio sam odstetu od osiguranja. Preneo im vec na racun na osnovu predracuna koji su dali. Svakako verujem da postoji neka obaveza ako su uzeli nesto da oprave da daju rok i rese. Ili da kazu ne mozemo i cao.  Prosto mi je neverovatno da mogu tako da drze u nedogled motor kod sebe.

• Ne silazi, 4901 postova

Dobio sam odstetu od osiguranja. Preneo im vec na racun na osnovu predracuna koji su dali. Svakako verujem da postoji neka obaveza ako su uzeli nesto da oprave da daju rok i rese. Ili da kazu ne mozemo i cao.  Prosto mi je neverovatno da mogu tako da drze u nedogled motor kod sebe.
Мој колега имао CF 600 ваљда, попустио затезач ланца за брегасту и исти прескочио. Десило се шта се десило, небитно. 8 месеци је чекао да се мотор среди, на крају оде човек буквално пиштољем да их реши, попиздео скроз. На крају продао мотор такав какав је и купио нови небитно шта.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja