FreelanderNS 8 Napisano Ponedeljak u 12:28 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: U potrazi :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Pre sedam meseci imao sam saobracajnu nezgodu na cf300 i posle toga oterao motocikli u ovlašćeni servis, gde sam i kupio motor Tagomotors iz NS-a. Receno mi je dva tri meseca... Proslo je sedam, o rokovima nista ne znaju, kazu cekaju se delovi iz Kine. I dalje ne znaju tacno vreme isporruke, mazu... Da li mogu da ih tuzim i koji bi osnov bio? Takodje mogli bi makar da mi produze garanciju za taj period. Sta mi je ciniti po tom pitanju? Da li ce biti i sa motorom sve ok jer nije paljen 7 meseci? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Ponedeljak u 12:42 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Pre sedam meseci imao sam saobracajnu nezgodu na cf300 i posle toga oterao motocikli u ovlašćeni servis, gde sam i kupio motor Tagomotors iz NS-a. Receno mi je dva tri meseca... Proslo je sedam, o rokovima nista ne znaju, kazu cekaju se delovi iz Kine. I dalje ne znaju tacno vreme isporruke, mazu... Da li mogu da ih tuzim i koji bi osnov bio? Takodje mogli bi makar da mi produze garanciju za taj period. Sta mi je ciniti po tom pitanju? Da li ce biti i sa motorom sve ok jer nije paljen 7 meseci? Hvala unapred.Са удесом гаранција не важи, ако ниси крив можеш да добијеш надохнаду од осигурања. Тако да сервис није дужан да те услужи на основу гарантног рока. Иначе ако је ситуација као у МК, сервис нема делове за основне потребе а тек за репарацију удареног возила. Тако да не очекуј ништа и почни да смишљаш неку комбинацију.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreelanderNS 8 Napisano Ponedeljak u 12:51 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: U potrazi :) Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Krokodilo said: Са удесом гаранција не важи, ако ниси крив можеш да добијеш надохнаду од осигурања. Тако да сервис није дужан да те услужи на основу гарантног рока. Иначе ако је ситуација као у МК, сервис нема делове за основне потребе а тек за репарацију удареног возила. Тако да не очекуј ништа и почни да смишљаш неку комбинацију. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Dobio sam odstetu od osiguranja. Preneo im vec na racun na osnovu predracuna koji su dali. Svakako verujem da postoji neka obaveza ako su uzeli nesto da oprave da daju rok i rese. Ili da kazu ne mozemo i cao. Prosto mi je neverovatno da mogu tako da drze u nedogled motor kod sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Ponedeljak u 13:02 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam odstetu od osiguranja. Preneo im vec na racun na osnovu predracuna koji su dali. Svakako verujem da postoji neka obaveza ako su uzeli nesto da oprave da daju rok i rese. Ili da kazu ne mozemo i cao. Prosto mi je neverovatno da mogu tako da drze u nedogled motor kod sebe.Мој колега имао CF 600 ваљда, попустио затезач ланца за брегасту и исти прескочио. Десило се шта се десило, небитно. 8 месеци је чекао да се мотор среди, на крају оде човек буквално пиштољем да их реши, попиздео скроз. На крају продао мотор такав какав је и купио нови небитно шта. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...