boza_kg 5398 Napisano Januar 28 Ne silazi, 4022 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Super! To je sasvim povoljno, raticu nećeš ni osetiti, a dobar je osećaj kad kupiš novo vozilo Aj kad stigne baci neku sliku i utisak. Lep je skuterko meni baš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Django00 3 Napisano Januar 28 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan @pera1993 Izvini ako sam dosadan, ali zar nije cena 3050e? Javljaj utiske naravno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasnavlajko 8 Napisano Februar 3 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kymko agility 50 2f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam, imam kymko agiliti 16 2t i razmisljam da ga zamenim za skytown 125, u prodavnici (veternik) bas mi i nisu dali neku ponudu s obzirom da je skuter star ni godinu dana. Nude mi 1650 e, pa razmisljam da li da sam prodam pa imam vise opcija (mozda suzuki burgman 125 koji je i jeftiniji) ili da idem u tu zamenu za skytown koji mi se bas svidja. Tako da bi mi znacilo tvoje iskustvo (Pera 1993) i utisci kad kupis ovaj skuter. Ako neko ima savet hvala u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5398 Napisano Februar 3 Ne silazi, 4022 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako ćeš imati više opcija, ako prodaš trenutni skuter za veće pare nego što ti nude u zameni Ali razmisli još jednom o tom Burgmanu 125. Nije on jeftiniji, a pogotovo što nema ni vizir ni kofer. Indijska proizvodnja, malecak, 12" točkovi, rezervoar samo 5,5l, to ima na svakih 100km da svetli da mu fali goriva... Košta koliko košta, samo zato što nosi čuveno ime, tj. plaćaš etiketu, moje skromno mišljenje. Al svako nek već bira šta mu godi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasnavlajko 8 Napisano Februar 3 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kymko agility 50 2f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na savetu, uvazavam. Vise naginjem ka kymku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Django00 3 Napisano Februar 3 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan @jasnavlajko Moram da se umesam jer se vec neko vreme bavim 125icama. Burgman ali bukvalno ne moze da prismrdi SkyTown-u. Plus je SkyTown jeftiniji, plus dobijes i vizir i kofer. Ovde bi samo budala pogresila, a mozda cak ni ona... Mislim da sam ti dao jasan odgovor, svako dobro! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasnavlajko 8 Napisano Februar 3 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kymko agility 50 2f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, definitivno burgman odpada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7844 Napisano Februar 3 Drug član, 3234 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Idi probaj i sym st200. Ko o čemu ja o SYMu.. A ne plaćaju me.. 168cc veliki točkovi.. Obrni momenat osetiš na svakom delu obrtaja. Probaj oba pa uporedi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasnavlajko 8 Napisano Februar 12 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kymko agility 50 2f Prijavi odgovor kao problematičan Skytown je stigao kuci, nisam stigao da ga provozam zbog zime i nije registrovan. Planiram da ga registrujem polovinom marta. Treba mi savet, stajace u suvoj ali hladnoj prostoriji, da li da izvadim akumulator ili povremeno da ga stavim na punjac direktno na kleme, bez skidanja (ako se sme). Prvi utisci su odlicni. Hvala svima na koji su mi pomogli u izboru 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5398 Napisano Februar 12 Ne silazi, 4022 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne diraj aku, neće mu ništa faliti. Ja moj ne diram i po 2+ meseca, i šljaka bez problema. Sa srećom nek je makinica! 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7844 Napisano Februar 12 Drug član, 3234 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Aauu baš je gadan - pu pu pu Fenomenalno izgleda, lepši mi je od pcx. Da se vozaš s osmehom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasnavlajko 8 Napisano Februar 23 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kymko agility 50 2f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam, jos jedno glupo pitanje, gde je najbolje zalepiti onu nalepnicu na skuteru, s obzirom da se svake godine skida i lepi nova. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1793 Napisano Februar 24 (promenjeno) Drug član, 758 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Na desni štap prednjeg amortizera. Promenio Februar 24 član Cvijanović 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5398 Napisano Februar 24 (promenjeno) Ne silazi, 4022 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pravilnik o saobraćaju kaže da se nalepnica lepi napred, u blizini fara ili na vetrobran.. Ali, retko to ko poštuje očigledno, lepe ljudi gde im padne, na amortizere, negde od pozadi... Nemoj na vizir svakako, ako ga slomiš nekim slučajem, da ne moraš da menjaš i nalepnicu. Ja svoju lepim napred na plastiku ispod fara. Nije nešto lepo, al briga me. Dobro je prave poslednjih godina, ne skida se teško kada treba da je zameniš. Promenio Februar 24 član boza_kg 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11526 Napisano Februar 24 Ne silazi, 2412 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jedina ravna povrsina na repu iza stopaljke.Tu je i lepim.Far oblikom nije zgodan za nalepnicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3034 Napisano Februar 24 Drug član, 1352 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Negde na vizir dole van vidnog polja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5398 Napisano Februar 24 Ne silazi, 4022 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svašta može da se desi neiskusnom vozaču. Ja sam tako ubo ćopu u mekanu zemlju. Okrenuo sam se da pogledam u telefon, kad se začuo krkc! Skuter se skroz nagnuo na drvo pored, njemu ništa, ali je vizir pukao. Tad sam naučio da se ne lepi nalepnica na vizir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera1993 12 Napisano Mart 7 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima, nisam stigao pre da pošaljem update ali završio sam i ja kupovinu. @Django00 Pa ovde u AK Kompresor (tj Motoland) cena je 2950, dal neki popust/pogodnost da se otarase ovih jer im stiže nova generacija (tako mi posle reče drugi prodavac kada smo pričali nešto o Sajmu što sledi). Stigao mi je skuter prošlog utorka i zadovoljan sam, lepo izgleda,@jasnavlajko drago mi je da si i ti :). Ako nekoga zanima, koštala me je 3000 din dostava skutera na adresu što je ok. Tek treba da polažem testove i da krenem na časove tako da neću stići pre maja da provozam ali javljam utiske prvom prilikom kada se provozam :). @boza_kg hvala na savetu za akumulator, neću dirati ništa onda, neka stoji 2 meseca u garaži. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5398 Napisano Mart 8 (promenjeno) Ne silazi, 4022 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @pera1993Sa srećom da je makinica! Samo da ne bude nedoumica - ako skuter spava u garaži 2 meseca, ništa neće faliti akumulatoru. Al treba se uzdržati od paljenja, rada u leru, proveravanja kako rade svetla i migavci, tj. svega onog što inače pogrešno radimo kad dobijemo novu igračku Aku se puni samo u vožnji, pa ga tako možeš istrošiti ili oslabiti. A i ovaj Kymco valjda ima bateriju napred, ispod vizira. Na mom modelu se lako pristupa, nadam se da je i na ovom tako, pa se jednostavno može dopuniti, ako zatreba. Skida se uvek crna (-) klema prvo, a pri nameštanju ide obrnuto, ide prvo (+). Paziti da se dobro učvrsti u ležište i da kleme budu dobro zategnute. Promenio Mart 8 član boza_kg 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera1993 12 Napisano Mart 8 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kghvala puno i hvala na još jednom savetu, baš sam ga juče palio tako uludo . Inače nemam pojma gde mu je akumulator, plašim se da čačkam još, ne znam ni kako se šta otvara/zaključava kada se okrene ključ. Inače, jel bi mogao da mi kažeš još nešto, šta je ovo čudo na slici? Našao sam ga ispod sedišta sa uputstvom za upotrebu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5398 Napisano Mart 8 (promenjeno) Ne silazi, 4022 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan VIN je broj šasije, a to je poklopac Kod mene se prorez za njega nalazi ispod sedišta. Verovatno se prilikom carinjenja proverava da li se slaže učukan broj na metalu sa dokumentacijom... Nađi samo gde je tačno, pa stavi tu plastiku. Promenio Mart 8 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11526 Napisano Mart 8 Ne silazi, 2412 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Negde na ramu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera1993 12 Napisano Mart 11 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ahaa, važi, hvala punoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...