Žaksi 8384 Napisano juče u 11:11 (promenjeno) Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mladunac ovde kod mene,na FZ8 2018god,stavio KN.....i posle prve vožnje skinuo....slabije vuče.Mora i mapa da se čačka. Promenio juče u 11:12 član Žaksi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3106 Napisano juče u 11:13 Drug član, 1834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jel skinuo foliju Mozda ga i mnogo naprskao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8384 Napisano juče u 11:14 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok,sa sve kutiju stavio....da može da vrati prodavcu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8384 Napisano juče u 11:16 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 ne rušim ti sneška,ti si kupio te kupio,stavi i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3106 Napisano juče u 13:58 Drug član, 1834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Žaksi je napisao: @RankoBg87 ne rušim ti sneška,ti si kupio te kupio,stavi i teraj. Znao sam i pre kupovine da nije to samo stavi i vozi, al reko bolje on da bude kod mene nego negde na necijoj polici, tako da kad budem radio servis jos malo stavim eto cisto da vidim al nesto ne verujem da cu da primetim na 58ks. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5380 Napisano juče u 16:23 Drug član, 1589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ono sto sam zaboravio da napisem , a najbitnije je... dakle , nije problem ni KN ni akrap... problem je da to sve bude sa mapom za njih... e to je ono bitno. oprezno sa mapom !! i sa tim ko je i kako upisuje... da ne bude "bio jednom jedan ecu..." 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3106 Napisano juče u 18:30 Drug član, 1834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pitah one iz Pazove ili odakle vec bese a i videh da su radili Nc i X-adv, tako da ce da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...