dimke1984 2 Napisano Januar 9 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Nc700d Prijavi odgovor kao problematičan Pomoć ako neko zna.Juče sam se vozio i malo na badnji dan.Novi akumulator.Nakon što sam ga parkirao pojavilo se nešto što prvi put vidim i čujem. Neda mi da ubacim snimak. Čuje se neko kliktanje odozdo.Neće da prijavi N na tabli i na dugme za start ne reaguje.Ptikazuje kontakt kill switch radi i čuje se oumpa za gorivo.Agregat neće da startuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano Januar 9 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator je prazan, izmjeri napon ako imas cim da bi bio siguran. Mozda je nesto ostalo ukljuceno i istrosilo gaПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimke1984 2 Napisano Januar 9 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Nc700d Prijavi odgovor kao problematičan Nije prazan nov kupljen stavljen tek prekjuče.Izmerio sam drži napon 12.75v Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Januar 9 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ostao u brzini, zaglupeo se! Dok klikce, pomeraj napred nazad motor dok ne upadne u ler. Posle normalno pali i vozi. Pred gasenje uvek usaltuj u neutral, kleme pritegnute, akumulator pun. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16036 Napisano Januar 9 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bajk na c stender ako ga imas, ako pak nemaš spremi se na guranje motora napred-nazad par metara čim daš kontakt kako bi odglavio menjač. Pre gasenja obavezno izbacis iz brzine, pa okreneš ključ. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...