zakarus 18 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka casta za tekst i slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na turi ali ja pravim neku jeftiniju varijantu!Slicna marsuta samo mnogo jeftinija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan kidaš dotore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa doktore gde ce ti dusa ??? ??? Pa pogledaj kroz prozor kakvo je vreme, a ti nama ovde pravis zazubice sa ovim putopisom :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Februar 9, 2009 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa doktore gde ce ti dusa ??? ??? Pa pogledaj kroz prozor kakvo je vreme, a ti nama ovde pravis zazubice sa ovim putopisom :P Taman sada za ovo vreme kad nema mnogo putopisa, kad otopli bice ih koliko hoces...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan ;D Sta reci?!? Lepo, veoma lepo! Ma, za pozeleti!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta reci osim, svaka cast majstore! Imam zelju da prokrstarim ovu turu ali prethodno treba naci zainteresovane. Reci mi samo Doktore, koliko km ukupno ste presli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Tooo caree!ulepsao si mi dan,a u Patri kazes vrucina ma jok 2007 sam bio tamo putovao na Zakintosu to je bila paklena vrucina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Februar 10, 2009 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta reci osim, svaka cast majstore! Imam zelju da prokrstarim ovu turu ali prethodno treba naci zainteresovane. Reci mi samo Doktore, koliko km ukupno ste presli? Presli smo 4500km + trajekt od Brindisija do patre. Tooo caree!ulepsao si mi dan,a u Patri kazes vrucina ma jok 2007 sam bio tamo putovao na Zakintosu to je bila paklena vrucina. To je bas i bilo 2007. prava elementarna nepogoda. Dosta mesta koja smo planirali da obidjemo preskocili smo zbog vrucine. Sve je gorelo, a hladovina nije postojala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cas doktore,uzivao sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Bravo doktore, strasno dobra tura!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 10, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan BRAVOOOO !!! Lepa tura ! Sto vise putovati i voziti !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi dodje kao domaci zadatak ;D Pozdrav za Kingse ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5936 Napisano Februar 10, 2009 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći...a ne zaplakati Bravo na uživanciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i za putovanje i za putopis! Majstore! pardon, doktore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Momci svaka vam cast kako ste lepo odradili turu a jos lepse opisali. Znaci kako sam shvatio moze da me izvadi 1500 evra za takvo putovanje, bez satora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Februar 10, 2009 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Momci svaka vam cast kako ste lepo odradili turu a jos lepse opisali. Znaci kako sam shvatio moze da me izvadi 1500 evra za takvo putovanje, bez satora. Naravno da moze, ali nije na odmet malo pretraziti od kuce. Ako imas nekoga u turistickoj agenciji, moze dosta da pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast doktore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalno putovanje, fenomenalan putopis..!!! sjajno!! svaka čast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loki 5 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, fenomenalna ruta jedno pitanje, koliko ste platili trajekt? nisam nigdje primjetio da ste napisali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Februar 10, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pazljivo citao, 150e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Februar 10, 2009 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, fenomenalna ruta jedno pitanje, koliko ste platili trajekt? nisam nigdje primjetio da ste napisali.... Nisi pazljivo citao, 150e. Evo, Lalajko je vec odgovorio. Mi smo hteli da imamo krevet i kupatilo da se istusiramo, jer dan kad smo dolazili na trajekt i dan kad smo odlazili smo imali veliku kilometrazu, pa da bi se malo odmorili. Postoje varijante koje su jeftinije, tj. deck-ili paluba, spavas u vreci gde god nadjes zgodno mesto( hodnik, klupa, diskoteka...) ; aircraft seats-ili sala sa sedistima kao u avionu(to je kao u bioskopu) ; sobe mogu da budu sa i bez pogleda na more(mi smo hteli bez ali nije imalo pa smo uzeli sa pogledom na more). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loki 5 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pazljivo citao, 150e. Imas pravo, a jos sam par puta taj dio oko trajekta procitao ali nisam primjetio....ne smijem piti dok sam na netu ;D Svaka cast, fenomenalna ruta jedno pitanje, koliko ste platili trajekt? nisam nigdje primjetio da ste napisali.... Nisi pazljivo citao, 150e. Evo, Lalajko je vec odgovorio. Mi smo hteli da imamo krevet i kupatilo da se istusiramo, jer dan kad smo dolazili na trajekt i dan kad smo odlazili smo imali veliku kilometrazu, pa da bi se malo odmorili. Postoje varijante koje su jeftinije, tj. deck-ili paluba, spavas u vreci gde god nadjes zgodno mesto( hodnik, klupa, diskoteka...) ; aircraft seats-ili sala sa sedistima kao u avionu(to je kao u bioskopu) ; sobe mogu da budu sa i bez pogleda na more(mi smo hteli bez ali nije imalo pa smo uzeli sa pogledom na more). Hvala na informacijama.....znaci za 2 osobe i motor bi bilo oko 200-250 eura? Koliko se dugo putuje trajektom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Februar 11, 2009 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pazljivo citao, 150e. Imas pravo, a jos sam par puta taj dio oko trajekta procitao ali nisam primjetio....ne smijem piti dok sam na netu ;D Svaka cast, fenomenalna ruta jedno pitanje, koliko ste platili trajekt? nisam nigdje primjetio da ste napisali.... Nisi pazljivo citao, 150e. Evo, Lalajko je vec odgovorio. Mi smo hteli da imamo krevet i kupatilo da se istusiramo, jer dan kad smo dolazili na trajekt i dan kad smo odlazili smo imali veliku kilometrazu, pa da bi se malo odmorili. Postoje varijante koje su jeftinije, tj. deck-ili paluba, spavas u vreci gde god nadjes zgodno mesto( hodnik, klupa, diskoteka...) ; aircraft seats-ili sala sa sedistima kao u avionu(to je kao u bioskopu) ; sobe mogu da budu sa i bez pogleda na more(mi smo hteli bez ali nije imalo pa smo uzeli sa pogledom na more). Hvala na informacijama.....znaci za 2 osobe i motor bi bilo oko 200-250 eura? Koliko se dugo putuje trajektom? Oko 20 sati tj. od 19 uvece do 14 sutradan, iz Brindisija do Patre. Trajekt svraca u Igumenicu i na Krf. Evo, pogledaj ovaj site http://www.ferries.gr/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Doktore, postao si "DOKTOR" sto se tice putopisa.................odlicno, ucinio si da i ja malo "putujem" u masti dok sam ovde u Africi..........zaista lepo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...