Jump to content

Moto Zajednica

MotoGP Brno Češka 18-20.7.2025

Recommended Posts

• Drug član, 964 postova
  • Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N

Karte za MotoGP za Brno su puštene sredinom decembra a obradovan narocito činjenicom da nisu ukinuli Camp A - posle par dana peripetija sa karticama - karta za gospodju i mene je kupljena. Iz nekog razloga - bankovne kartice iz Srbije nisu na listi podržanih - te kartu ne mozete da kupite preko njih…ja sam na kraju zamolio drugara iz Cro da plati njegovom…

No da se vratimo na Camp A (zeleno na mapi)

post-253-0-11648300-1480604761.jpg

Do kraja meseca cena za solo rajdera je 200, dok za vozaca i suvozaca 320e.

Ova karta je isključivo za motoraše (automobili, uključujući kamp prikolice, nisu dopušteni).
Ulaznica uključuje mesto za kampiranje na Camp A području i pristup svim ostalim područjima (B, C, D, E, F i G).
Vreedi za 3 noćenja - četvrtak-petak-subota-nedelja za 1 osobu, 1 šator i 1 motocikl (plus suvozač)
Uz to se dobija i:
Parking mesto za Vaš motocikl pod nadzorom.
Prostor za šator direktno na travi, samo nekoliko metara od staze, za 3 noći (četvrtak - nedelja).
Veliki ekran.
Zona za hranu i piće isključivo za posetioce iz kampa.
Potpuni sanitarni čvor, uključujući tuševe.
Večernji program u petak i subotu.

Napomena: Večernja vožnja na stazi se dogovara s promotorom i trenutno se ne može potvrditi

Bio sam 2 puta u Camp A, i meni je sve to savršeno…bukvalno mozes 4 dana da ne izadjes sa staze, nema nervoze oko parkinga, guzve, cekanja u redu za wc, za pivo…uz to, uvek se skupi extra ekipa, zezanje je ceo dan, na samom mestu imate sve potrebno, od struje da napunite telefone, super čistih toaleta, do ekstra klope i hladnoh piva, uveče svirki, osiguranog parkinga i mogućnosti da provozate svoj motor par krugova po stazi (ovo za sad jos nije potvrdjeno, no sobzirom da je ranije moglo i da smo vozili - iskreno verujem da ce moci i sad)…

uz to, ulaznica za Camp A je ujedno gold karta sa kojom mozete da sednete bilo koji travnati sektor i udjete u srediste staze…gold karta je do kraja meseca 120e, tako da je i racunica jasna, da se Camp A po meni isplati shodno tome sta se sve dobija…

Znam da je vise ljudi sa foruma bilo u kampu, te sam siguran da jos informacija i licnih impresija iz prve ruke  tek sledi…nadam se da ce i ove godine da se skupi ex-yu ekipa i da zabave nece manjkati…shodno tome, dobrodošli da se pridružite… ;)

par mojih fotki:

post-253-0-67574500-1480604126.jpg

06.thumb.jpg.f101f9da9e1efd598845106bbb687800.jpg20160819_155348.thumb.jpg.1ba2eace80e38811dee6fc203965f5d0.jpg

Voznja po stazi:
FB_IMG_1504109942232.thumb.jpg.b37260b273a76eee7dfa6b9000ab9eee.jpg

Promenio član zlig0r
  • Sviđa mi se 17
  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 964 postova

da uz sve to dodam i po meni najbolje mesto sa trave za gledanje trke, popularna "omega" ili ti sektor C na mapi:
post-253-0-60727400-1472068718.jpeg

• Sviđa mi se 6

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: Voge sr3

Konkretne informacije, hvala @zlig0r

Ajde kad budeš imao vremena ako te ne mrzi, napiši nešto o samom putu. Slabo nalazim informacije o "moto rutama" za preporuku, kako ih odvesti i na šta obratiti pažnju

• Drug član, 1087 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020'

Pratim. Ni ja nisam bio nikada, mozda se ova godina osmehne

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

• ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

I ja se lomio ove godine u Brno ali većina odlučila da ponovimo Muđelo, tako da moram slušati većinu :aha:

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 355 postova
  • Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09

Pratim i ja i bas sam zainteresovan. Prva tura se rasprodala, cekam da puste drugu turu, a do tad taman vremena da se organizujem i proverim da li je izvodljivo:)

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 806 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer
pre 43 minuta, sasa je napisao:

zna li se nesto za Balaton, ima li takva opcija i u Madjarskoj?

Ima od 22. - 24.08. 

Evo ga ceo kalendar....

Promenio član ZoraNS

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: DUCATI 1200S
pre 57 minuta, ZoraNS je napisao:

Ima od 22. - 24.08. 

Evo ga ceo kalendar....

ma znam za raspored, nego takva prica sa ulaskom motora :)

gledam i ne vidim nigde takvu neku opciju, pa ko rece da neko nema neku dodatno informaciju

• Drug član, 806 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer
Pre sat vremena, sasa je napisao:

ma znam za raspored, nego takva prica sa ulaskom motora :)

gledam i ne vidim nigde takvu neku opciju, pa ko rece da neko nema neku dodatno informaciju

Balaton je "devica" u kalendaru tako da niko nema ranija iskustva.. :rolleyes: 

• Haha 1

• U prolazu, 13 postova

Staza još nije završena tj. radi se prilagođavanje za moto gp, navodno da će da bude spremna na vreme ali postoji mogućnost da ne bude, ja bih sačekao sa kupovinom karata. 

• Drug član, 964 postova

moja ekipa je u nedelju kupila jos 6 karata...

na zalost, poucen iskustvom od ranijih godina, pre bih rekao da je su rasprodate sve karte jer je ogranicen broj...nadam se da nisam u pravu narocito jer vas ima zainteresovanih...proslih godina je na sajtu bio brojac koliko je jos karata ostalo...to nije velik kamp, odokativno 200-300 satora bude...a 500-600 karata na globalnom nivou pukne ocas posla...

sto se tice samog puta, ja cu kao i ranijih godina da odaberem najgluplji put, a to je direktno autoput odavde do tamo...jeges ga, godisnji se cuva za more,, tako da smo kratki sa slobodnim danima...kamp se otvara u cetvrtak, te je moj plan da u cetvrtak ujutru sednemo i gas do tamo iz komada...

sto se tice povratka, ima ozbiljna glupost da se kamp mora isprazniti u nedelju uvece (a ceo dan si na nogama, pije ti se pivo, zeza uz trku) te ne moze da se prespava i nedelju i na tenane krene sutra...tako da cu u povratku posle trke gas autoputom opet do Budimpeste u neki smestaj, i onda u ponedeljak ujutru kuci za NS....

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 964 postova

ako se ispostavi da sam u pravu, postoji pored staze jedna oooogromna livada, koju lik isparcelise i izdaje za kampovanje...to se zvalo Camp Start...ono mora da se vidi uzivo...nasi moto susreti su nista za ono tamo...ono je 4-5 dana ne spavanja, konstantnog turiranja svim i svacim, od motorne testere preko kosilice, do agregata od r1 stavljenog u ram...ja sam siguran da su se te ekipe tamo cele godine cele godine smisljale sta ce i kakvo ce vece sranje da naprave sledeci put...i kako da nadmase sami sebe dogodine...te kontam da posle ovih par godina pauze - ljudi ce biti ozbiljno inspirisani da to dignu na jos veci "nivo"...

bio sam 3 puta kao gost tamo, iskreno mislim da moj organizam ono ne bi mogao da  prezivi...jedan dan eventualno :D

uostalom, ima na YT vise snimaka...pa ko voli i tako nesto ima i tu opciju...

Camp A na stazi je susta suprotnost od ovoga, hrana/cuga/stejdz je sa druge strane nasipa, te je u kampu mir i tisina, kome se spava spava, kome se zeza - sedi sa druge strane nasipa i pije i zeza se..nema pirotehnike, turiranja i vatre na sve strane...za razliku odo ovoga:

Promenio član zlig0r

• Zainteresovan, 355 postova
  • Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09

Ako stoji na sajtu da ce pustiti  drugi deo za kamp po skupljoj ceni, nadam se da nisu sve prodali u prvoj🙂

Mislim da cu moci da se iskombinujem, tako da mi preostaje da sacekam prvi februar i vidim ima li jos karata.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 964 postova

nadam se da si u pravu, greota je propustiti tih par dana odlicnog zezanja i uzivanja 🤞

Promenio član zlig0r
  • Sviđa mi se 2

• U prolazu, 13 postova

Ja sam uzeo kartu među poslednjim u ovoj turi a poslao sam upit i potvrdili su mi da prodaja ide u tri ture kako je navedeno na sajtu

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Drug član, 3091 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

Taj kamp je nešto najluđe što sam ikada doživeo!!! 😂

Scena, ulazimo u kamp, petak ujutru, stajem kolima da propustim traktor kosačicu koju vozi gari u kostimu rimskog vojnika, traktor za sobom vuče rimsku dvokolicu u kojoj je drugi gari obučen u odoru rimskog centuriona i bičuje ovog na kosačici da ubrza! 

Mi u kolima sedimo i gledamo se u fazonu "watafak" 🤣

Sledeća 3 dana... Su.. Knjiga da se napiše! 

Ne znam koje količine alkohola su tu upitanju ali je meni delovalo kao srednjošklce kad roditelji puste na ekskurziju, sem što su ovo odrasli ljudi koje su žene pustile na vikend sa drugarima 😆

Mi jugosi smo bili svi zajedno u jednom delu kampa, mi smo za ostatak bili fini, uštogljeni štreberi i tihi povučeni...

Dok jedno veče @Grnca i ostatak ZR frakcije nije u naletu ludila rešilo da vidi kakav zvuk ima XX bez auspuha.. 😂

Those were the days... 

• Sviđa mi se 5

• Vinyl rider, 825 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина
Pre 14 sati, Andrej_Hotstepper je napisao:

Taj kamp je nešto najluđe što sam ikada doživeo!!! 😂

Scena, ulazimo u kamp, petak ujutru, stajem kolima da propustim traktor kosačicu koju vozi gari u kostimu rimskog vojnika, traktor za sobom vuče rimsku dvokolicu u kojoj je drugi gari obučen u odoru rimskog centuriona i bičuje ovog na kosačici da ubrza! 

Mi u kolima sedimo i gledamo se u fazonu "watafak" 🤣

Sledeća 3 dana... Su.. Knjiga da se napiše! 

Ne znam koje količine alkohola su tu upitanju ali je meni delovalo kao srednjošklce kad roditelji puste na ekskurziju, sem što su ovo odrasli ljudi koje su žene pustile na vikend sa drugarima 😆

Mi jugosi smo bili svi zajedno u jednom delu kampa, mi smo za ostatak bili fini, uštogljeni štreberi i tihi povučeni...

Dok jedno veče @Grnca i ostatak ZR frakcije nije u naletu ludila rešilo da vidi kakav zvuk ima XX bez auspuha.. 😂

Those were the days... 

Dogovor je : sta se desi u Brnu - OSTAJE U BRNU  !!!

Nek dodju sami pa nek dozive svojim ocima - ko nedodje pokajace se - ko dodje - pokajace se 😂

• Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja