pashutin 164 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde da napišem da sam u potrazi za navedenim modelima, iskreno najviše me privlači KTM 1290, pa dalje tim redosledom, Afrika se ne može zaobići nikako, a pošto sam dosta fit zet me zeza da mi GS ne stoji i da kardan nije za nas mladiće...Ako je neko od kolega odlučio da se upusti u novu avanturu i odrekne se KTM 1290, moze i 1190 ako je manje prešla , Afrike -pozeljno DTC, ili eto baš ako nema ništa drugo onda dobar GS bez mnogo gvožđurije kao da ću da ga prevrćem 360 stepeni. Pratim oglase naravno, ali nijedan ne vidim ovde, pa mi čudno da se mi samo vozimo, a neko samo uvozi hehe Sent from my SM-S928B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja 2019 Super Adventure S na prodaju, Uvezo sam ga prosle godine, vozio pola sezone mozda nekih 5-6000km i ide na prodaju. Na mojih 176, mi je malo visok ,a i nisam se nasao sa tim big ADV motorima. Ulje sam zamenio pre 2000km , zadnja guma je pri kraju i registrovan je do Jula. Za GSa i Trafiku je raketa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...