maxone 31 Napisano Decembar 28, 2024 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502X, Benelli TRk 702x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, planiram sledece godine za godisnji da vozim ove dve zemlje, pa mi trebaju informacije sta je potrebno od papira da bi se vozilo kroz te zemlje, da li treba nesto posebno za motor. Ove godine sam vozio ovu trasu pa ako neko planira na put ovom linijom, slobodno neka pita ako ga nesto zanima. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1353 Napisano Decembar 29, 2024 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Uuu, sve ti jbm, kakva ruta. Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2873 Napisano Decembar 29, 2024 Drug član, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Tura o kojoj maštam Sicilija + Tunis. Pošto zbog male dece nije realno da vozim u narednih par godina nisam detaljno razrađivao, ali jesam solidno analizirao. Dobra stvar je što za motor ne treba karnet, loša stvar je što od prošle godine mora viza. Košta 75 evra, od papira treba klasika rezervacija smeštaja i karata, 2 slike i popunjavanje formulara. Ono što nije klasika čeka se 15-20 dana. Za motor ti treba sigurno zeleni karton i mislim prevod saobraćajne na francuski jezik, ovo će već neko bolje znati. Trajekt iz Italije u sezoni ide 2 puta nedeljno. Obavezno ranije rezervisati, sada svakako mora i zbog vize. Kašnjenja nisu retka, jako retko može i da se desi da se odloži polazak tipa neki kvar na brodu ili loši vremenski uslovi, tako da ne treba knapirati odmor u dan. Imaš i putopise bilo je par kolega, pa će ti sigurno značiti. Za Alžir ne znam ništa, niti znam da je bilo ko sa foruma išao tamo motorom u skorije vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxone 31 Napisano Decembar 30, 2024 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502X, Benelli TRk 702x Prijavi odgovor kao problematičan On 12/29/2024 at 8:32 AM, maza1 said: Uuu, sve ti jbm, kakva ruta. Svaka čast! Hvala, 30 dana, ali vredelo je, imao sam srece pa samo 2 dana je kisa bila, ako ikada budes hteo ovu rutu slobodno pitaj za savete. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxone 31 Napisano Decembar 30, 2024 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502X, Benelli TRk 702x Prijavi odgovor kao problematičan On 12/29/2024 at 11:17 AM, max80 said: Tura o kojoj maštam Sicilija + Tunis. Pošto zbog male dece nije realno da vozim u narednih par godina nisam detaljno razrađivao, ali jesam solidno analizirao. Dobra stvar je što za motor ne treba karnet, loša stvar je što od prošle godine mora viza. Košta 75 evra, od papira treba klasika rezervacija smeštaja i karata, 2 slike i popunjavanje formulara. Ono što nije klasika čeka se 15-20 dana. Za motor ti treba sigurno zeleni karton i mislim prevod saobraćajne na francuski jezik, ovo će već neko bolje znati. Trajekt iz Italije u sezoni ide 2 puta nedeljno. Obavezno ranije rezervisati, sada svakako mora i zbog vize. Kašnjenja nisu retka, jako retko može i da se desi da se odloži polazak tipa neki kvar na brodu ili loši vremenski uslovi, tako da ne treba knapirati odmor u dan. Imaš i putopise bilo je par kolega, pa će ti sigurno značiti. Za Alžir ne znam ništa, niti znam da je bilo ko sa foruma išao tamo motorom u skorije vreme. Ja sam hteo da vozim preko Turske do Egipta ali ova situacija u Izraelu sve pokvarila, gledao sam par videa i citao putopise ali nigde da neko spomene sta treba od papira. Hvala ti na infomarmacijama, pokusao sam da dodjem do info od ambasade ali me ignorisu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...