bugiman 729 Napisano Utorak u 19:54 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novu kacigu S velicina. Stigla pre neki dan od preko, ali nazalost steze me. Uz kacigu ide vrecica, silikon i pinlock, kutija je bacena zbog granice. Cena 500e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano juče u 18:53 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao i dodatni vizir, plus stize i treci koji je crne boje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 228 Napisano juče u 20:40 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Можеш да је доведеш на меру, ја сам шмирглом чуо да раде и феном Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano juče u 20:44 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, тене рас je napisao: Можеш да је доведеш на меру, ја сам шмирглом чуо да раде и феном Pa cuo sam za par metoda, meni je ova knap. Verujem da bi malo doterivanja dovelo do dobre mere. Razmisljam, lomim se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4139 Napisano juče u 20:59 Nemanja Stojanović, 1403 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Gde si našao X4 ako nije tajna? Ja bih je uzeo ali je meni M tamanica baš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano juče u 22:31 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Skittles je napisao: Gde si našao X4 ako nije tajna? Ja bih je uzeo ali je meni M tamanica baš. Nije tajna, brat mi kupio u Svici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4139 Napisano juče u 22:52 Nemanja Stojanović, 1403 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Širok pojam, radnja, grad, sajt? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 228 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ако је кнап тесна то је то. наjвише користим ону за коју сам био сигуран да је мања број (имам три величине, возио некад зими па са капче :) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano pre 17 sati BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Skittles je napisao: Širok pojam, radnja, grad, sajt? E to vec ne znam, posto je poklon nisam ispitivao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Možeš li, pls, da izmeriš obim glave u visini slepoočnica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano pre 12 sati BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, jamana je napisao: Možeš li, pls, da izmeriš obim glave u visini slepoočnica? 58cm, ali provericu jos jednom veceras pa javljam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4139 Napisano pre 7 sati Nemanja Stojanović, 1403 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan meni je nešto između 58-59 i Arai tour X4 i X5 mi je M idealna veličina, ako znači za referencu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano pre 5 sati (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, bugiman je napisao: 58cm, ali provericu jos jednom veceras pa javljam. 57-58cm Promenio pre 5 sati član bugiman 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...